Spor Caner Erkin'den açıklama

Caner Erkin'den açıklama

Paylaş
Caner Erkin'den açıklama

Fenerbahçe'de Galatasaray maçı öncesi kadro dışı kalan caner Erkin, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı

İşte Caner Erkin'in twitter üzerinden yaptığı açıklama;

"Spor Kamuoyunun Dikkatine,

Fenerbahçe Spor Kulübü'ne bugüne kadar büyük bir onurla verdiğim hizmetlerin gölgelenmemesi, kulübüme ve takımımın oyununa değer katmak azmiyle büyük bir bağlılık ve azimle çıktığım her maçtaki alın terime olan saygımla, bu açıklamayı yapmak durumunda kaldığımı ifade etmek isterim.

Bana ve kişiliğime yakışmayan talihsiz olay için öncelikle Fenerbahçe Spor Kulübü Başkınımız Sayın Aziz Yıldırım'dan, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan, takımımızın teknik ekibinden, tüm takım arkadaşlarımdan, Fenerbahçe taraftarı ve camiasından ve nihayet tüm spor kamuoyundan içtenlikle özür dilerim.

Yaşanan bu olaydan aldığım dersler vardır. Takımımın başarısı için duyduğum sınırsız heyecanın ve anlık öfkemin böyle bir olaya sebep vermesinden ben de büyük üzüntü ve pişmanlık duyduğumu tüm hasssiyetimle bildiririm. Saygılarımla."

Mancini: "Caner Erkin için henüz zaman var"


FC Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Fenerbahçeli Caner Erkin’i transfer edecekleri iddialarına yanıt verdi.

Napoli’yle yapacakları karşılaşma öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Mancini, Fenerbahçe’yle sorunları olan Caner Erkin’e ilişkin bir soruya yanıt verdi.
Mancini, "O’nu tanımıyorum. Sadece oynarken gördüm. Birçok oyuncu gibi onun da kontratı bitmek üzere. O’nun gibi bonservis bedeli olmayan oyuncular her zaman iyi bir çözüm olabilir. Yaşının da ötesinde tecrübe ve kalitesi de var. Ancak O’nu alacağımızı söylemek için henüz zaman var" diye konuştu.

"TELLES’İN ZAMANA İHTİYACI VAR"

Galatasaray’dan kiraladıkları Alex Telles için de konuşan Mancini, onun genç ve kaliteli bir futbolcu olduğunu, İtalyan futboluna adapte olması için zamana ve çalışmaya ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı