Gündem Caner Erkin'e o kaza için takipsizlik kararı

Caner Erkin'e o kaza için takipsizlik kararı

Paylaş
Caner Erkin'e o kaza için takipsizlik kararı

Aracıyla kaza yaparak bir kişinin yaralanmasına sebebiyet verdiği gerekçesiyle Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin hakkında "Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" ve "Taksirle yaralama" suçlarından başlatılan soruşturmada takipsizlik kararı verildi

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen takipsizlik kararında, 22 Ocak 2016 tarihinde meydana gelen kazada sürücü Fatih Özyer'in kullandığı aracın Üsküdar'da D-100 Karayolu'nda seyir halindeyken aynı istikamette seyreden Caner Erkin'in kullandığı araca çarptığı belirtildi. Olayda Fatih Özyer'in kullandığı aracın takla atarak yoldan çıkması nedeniyle Özyer'in yaralandığı ve tarafların birbirinden şikayetçi olduğu kaydedilen kararda, kaza tespit tutanağına da yer verildi.

Haberin Devamı

ASLİ KUSURLU ÇIKTI

Takipsizlik kararında kaza tespit tutanağına göre kazanın meydana gelmesinde sürücü Fatih Özyer'in şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymaması nedeniyle asli kusurlu, Caner Erkin'in ise kusurunun bulunmadığı belirtildi. Kazanın Özyer'in kusuru nedeniyle meydana geldiği anlatılan takipsizlik kararında "Taksirle yaralama" ve "Trafik güvenliğini tehlikeye sokma" suçundan müşteki-şüpheli Caner Erkin yönünden takipsizlik kararı verildiği ifade edildi.

TAZMİNAT DAVASINA KONU OLABİLİR...

Aracında meydana gelen hasar yönünden Erkin'in de diğer sürücüden şikayetçi olduğu belirtilen kararda, olayda trafik güvenliğini tehlikeye düşüren bir durum olmadığı ve durumun hukuk mahkemesinde tazminata konu olabileceği anlatıldı. Diğer müşteki-şüpheli Fatih Özyer hakkında da her iki suç nedeniyle takipsizlik kararı verildi.

Haberin Devamı

Arzu KAYA / DHA