Magazin Caner Toygar hastaneye kaldırıldı! İşte ilk açıklama

Caner Toygar hastaneye kaldırıldı! İşte ilk açıklama

Paylaş
Caner Toygar hastaneye kaldırıldı! İşte ilk açıklama

Evlilik programıyla ünlenen Caner Toygar evinde canına kıymaya kalkıştı. Beylikdüzü’nde bir hastaneye kaldırılan Caner'in yaptığı son paylaşım dikkat çekti. Caner Toygar'ın hastaneden ilk görüntüsü geldi. Durumu iyi olan Caner, kendisini merak edenlere mesaj da gönderdi. Instagram'dan da mesaj paylaşan Caner Toygar " Dün için herkesten özür dilerim. Bir daha böyle bir hata yapmayacağım üzgünüm" dedi

Yıllar önce katıldığı evlendirme programında gelin adayı Tülin ile yaşadığı büyük aşkla tanınan Caner Toygar iddialara göre evinde canına kıymaya kalkıştı. Beylikdüzü’nde bir hastaneye kaldırılan Caner “Son sözler güzeldir” dedi. Esra Erol’un eşi Ali Özbir “Arkadaşlar hastaneye götürülüyor, nabzı atıyor” dedi.



Caner Toygar'ın Instagram canlı yayınında söylediği sözler de dikkat çekti.




Evlenmekten vazgeçmeyen Caner Toygar, umudunu yitirmedi ve Esra Erol'un evlendirme programına katıldı. Orada sonunda aradığı aşkı buldu ve Berke Kentli ile evlendi. Ancak sonrasında olanlar oldu.


MUTLULUĞU KISA SÜRDÜ


Berke Kentli, Caner Toygar'ın çok kıskanç olduğunu, kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek boşanma davası açtı. Caner Toygar ise bu iddiaları sosyal medya üzerinden reddetti.

HASTANEDEN GÖRÜNTÜSÜ GELDİ

Beylikdüzü'nde bir hastaneye kaldırılan ve durumunun iyi olduğu öğrenilen Caner Toygar'ın hastaneden görüntüleri de geldi.

"İYİYİM" MESAJI VERDİ

Instagram fenomeni Murat Övüç'ün paylaştığı görüntülerde Caner, durumunu merak edenlere "İyiyim" mesajı verdi.

'ÇOK ÜZGÜNÜM'

Tedavi sonrası bir açıklama yapan Caner Toygar "Merhaba! Dün için herkesten özür dilerim. Biliyorum herkesi çok üzdüm ama inanın o kadar her şey birikti ki o kadar olaylar üst üste geldi ki saçma sapan düşüncelere girdim ,tekrardan herkesten özür diliyorum. Bir daha böyle bir hata yapmayacağım üzgünüm" dedi.



Esra Erol'da evlenen Caner Toygar, Rus mankenle aşk mı yaşıyor?


Caner Toygar'ın eşi Berke: Su alacak paramız bile yoktu

Haberin Devamı