Türkiye (Son Dakika) Cani ağabey ve ona yardım eden baba tutuklandı

Cani ağabey ve ona yardım eden baba tutuklandı

Paylaş
Cani ağabey ve ona yardım eden baba tutuklandı

Adana'nın Kozan ilçesinde, 2014 yılı Haziran ayında ilçe emniyet müdürlüğüne kayıp başvurusu yapılan kızın ağabeyi tarafından öldürüldüğü iddiasıyla gözaltına alınan baba ve ağabey tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anne ise serbest bırakıldı

Ağlıboğaz Mahallesi Karadere Sokak'ta oturan 16 yaşındaki Hilal Özcan'ın ablası Ülkü Özcan'ın, 27 Haziran 2014 tarihinde emniyete kız kardeşi için kayıp başvurusunda bulunmasının ardından yapılan araştırmalar sonunda, ağabey Alparslan, baba Ramazan ve anne Emine Özcan’ın ifadeleri alındı.

Haberin Devamı

EŞEKLE TAŞIMIŞLAR

Polisin çapraz sorgusunda ağabey Alparslan Özcan, kız kardeşini telefonla konuştuğu için babasının öldürdüğünü söyleyip, öldürdükten sonra çuvala koyup eşekle evden 2 kilometre uzaklıktaki ormanlık alana götürerek gömdüklerini söyledi.

GÖSTERDİKLERİ YERDE KEMİKLER BULUNDU

Polis, Alparslan Özcan’ın ifadeleri doğrultusunda Hilal’in öldürüldükten sonra Çatalkaya mevkisinde gömüldüğü yerde kazı yaparak insan iskeleti buldu. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerden sonra Hilal’e ait olduğu düşünülen kemikler torbaya konularak Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

BABA-OĞUL TUTUKLANDI

Olayla ilgili olarak oğlunu suçlayan baba Ramazan, anne Emine ve ağabey Alparslan Özcan gözaltına alındı. Emniyette sorgularının ardından adliyeye sevk edilen anne Emine Özcan savcılık sorgusu sonrası serbest bırakılırken, ağabey Alparslan Özcan, kız kardeşini tüfekle öldürdüğü gerekçesiyle baba Ramazan Özcan ise oğluna yardım ettiği gerekçesiyle tutuklanarak önce Kozan Devlet Hastanesi'ne rapor alınıp daha sonra Kozan M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Haberin Devamı