Dünya Cani anne çocuğuna içki katılmış ilaç içirdi!

Cani anne çocuğuna içki katılmış ilaç içirdi!

Paylaş
Cani anne çocuğuna içki katılmış ilaç içirdi!

Pensilvanya'da yaşayan 23 yaşındaki Jhenea Pratt 17 aylık bebeği Charlette Napper'in trajik ölümünün ardından büyük bir suçlamayla karşı karşıya kaldı

Uyuşturucu etkisinde olan kadının, kendi çocuğuna içkiyle karıştırılmış ve morfinden 80 kat daha güçlü bir ilacı içirdiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Uyuşturucu etkisindeydi!

Yaptığı zehir dolu karışımı pembe bir çocuk bardağı içerisinde çocuğuna veren anne, içki ve ilaç karışımını çocuğa verirken kullandığı uyuşturucunun etkisindeydi. Bir saat sonra, küçük kızın dudakları maviye döndü, cildi soğuktu ve nefes almayı bırakmıştı. Cani anne Jhenea, hiçbir şey olmamış gibi acil yardım hattını arayıp çocuğunun durumunu bildirdi ve çocuk hastaneye yetiştirildi.

Hastaneye getirildiğinde öldüğü anlaşılan çocuğa çok miktarda "fentanil maddesi" ile içki karışımı içirildiği doğrulandı. Olayın ardından ifadesi alınan anne, polise zehirli ilaç karışımının kızının bardağına nasıl girdiğini bilmediğini ve şaşırdığını söyledi.

İlacın çocuğun kullandığı başka bir ilaçla benzer renkte olduğunu söyleyen anne bu nedenle ilaçları karıştırdığını iddia etti. Ayrıca küçük Charlette'nin olaydan önce annesinin okulda olduğu bir vakitte, annesinin erkek arkadaşına emanet edilip onunla vakit geçirdiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Maddeyi bulundurduğunu reddetti!

Polise öğle saatlerinde buzdolabında bulunan bebek bardağıyla kızını beslediğini söyleyen anne, evinde "fentanil" maddesinin bulundurduğunu reddetti. Kadının sevgilisine ise herhangi bir suçlamada bulunulmadı.

Cinayet suçundan ve kızının ölümüyle bağlantılı olarak bir çocuğun hayatını tehlikeye atmakla suçlanan kadın, Pensilvanya Pittsburgh'daki bir hapishanede tutuluyor.

Küçük çocuğun ölümüne sebep olan "Fentanil" maddesi ise genellikle eroinden 50 kat güçlü olarak biliniyor. Madde son yıllarda ABD'de bir dizi ölüm vakasına neden oldu.