Türkiye (Son Dakika) Cani babanın bebeğine acımasızca vurduğu anlar kamerada! Tutuklandı

Cani babanın bebeğine acımasızca vurduğu anlar kamerada! Tutuklandı

Paylaş
Cani babanın bebeğine acımasızca vurduğu anlar kamerada! Tutuklandı

Gaziantep'te cani babanın 3 aylık bebeğini, çığlıklarına rağmen acımasızca dövdüğü anlar sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Talihsiz bebek hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan Y.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Gaziantep'te 3 aylık bebek ağladığı için babası tarafından feci şekilde dövüldü. Görüntüler sosyal medyada infial yarattı. . Gelen bir son dakika haberine göre, gözaltına alınan Y.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, Kahvelipınar Mahallesi'nde meydana gelen Cihan bebeğin darp edilmesine ilişkin soruşturmada baba Y. G. gözaltına alındığı belirtilerek şöyle denildi:

"29.11.2021 tarihinde ilimiz Kahvelipınar Mahallesi’nde meydana gelen bir aylık bebeğin darp edilmesi olayı ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli Y.G. sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır. Mağdur çocuğun şu an yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam etmekte olup, mağdur çocuğun annesinin ifade alım süreci Adli Görüşme Odasında devam etmektedir. Alınacak ifade ve elde edilen deliller gereğince mağdur çocuk için 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu ve annesi için de 6284 sayılı Kanun uyarınca gereken tedbir kararları alınacaktır."

Haberin Devamı

Gaziantep'te 3 aylık bir bebeğin babası tarafından öldüresiye dövüldüğü anlar kameraya yansıdı.

VALİLİK HAREKETE GEÇTİ

Gizli kamerayla kaydedilen görüntülerde, babanın ağlayan bebeğe defalarca vurduğu ve annenin odaya girmesiyle şiddetine son verdiği görülüyor. Sosyal medyaya düşen ve infial yaratan görüntüler sonrası Gaziantep Valiliği harekete geçti.

Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bazı sosyal medya mecralarında İlimizde çekildiği anlaşılan bir babanın bebeğini darp ettiğine dair görüntüler yer almaktadır.29.11.2021 tarihinde emniyet güçlerimize bildirilen bir bebeğin darp neticesinde yaralandığı olayla ilgili alınan ifadelerde Y.G. isimli şahsın C. G. isimli bebeğini darp ettiğine dair kamera kayıtları bulunduğu anlaşılmıştır. Hastaneye getirilen bebek C.G.’nin doktor raporunda kafasında travmaya bağlı yaralanma olduğu bildirilmiş, hastanede tedavisine başlanmıştır.Olayın şüphelisi Y. G. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve adli süreç başlatılmıştır.Kamuoyuna saygıyla duyurulur."