Yaşam Canı balık-ekmek çekenlere!

Canı balık-ekmek çekenlere!

Paylaş
Canı balık-ekmek çekenlere!

Geleneksel Türk balık ekmek lezzetini modern yorumuyla tüketici beğenisine sunan Türkiye'nin ilk ve tek balık-ekmek zinciri dardenia, lezzet düşkünleri için bir masum kaçamak listesi hazırladı

Balık aşkını tutkuya dönüştüren lezzetleriyle kısa zamanda sadece balık severlerin değil fast food tutkunlarının da tercihi olan dardenia’nın sunduğu masum kaçamak lezzetleri arasında Lagos Şiş Salata ve Fish & Chips tadıyla olduğu kadar hafifliğiyle de dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

dardenia Lagos Şiş; taptaze salata ve dardenia’nın özel ekmeği eşliğinde farklı ve masum bir lezzet arayanların favorisi olmaya aday. Dilerseniz menünüzü salata yerine kızarmış patates ile de tamamlayabilirsiniz.

dardenia, yüzyıllar önce İngiltere’de çıkan Fish & Chips akımını da yeniden yorumluyor. Taze olarak fileto edilen balıklar, sipariş verdiğiniz anda tempura yöntemiyle kızartılıyor. Çıtır çıtır bu lezzet kızarmış parmak patates ve nefis tartar sosuyla servis ediliyor.

FAST FOOD'UN EN MASUM ÇITIRI

dardenia, çıtır ve leziz Fish&Chips’i ile ezber bozuyor ve kalori değeriyle de şaşırtıyor. Döner Kebap’ta 924, Köri Soslu Tavuk’ta 910, Hamburger Menü’de 892, Pizza’da 871 kalori bulunurken; Fish & Chips’te sadece 595 kalori bulunuyor. Üstelik Döner Kebap’tan %70 daha az yağ içeriyor.

Haberin Devamı

Taptaze ve çok lezzetli balıkları, yumuşacık ekmekleri, eğlenceli sunumu ve orijinal pişirme teknikleri ile doyurucu ve pratik lezzete ulaşmanın en kısa ve sağlıklı yolu olan dardenia’nın lezzetine dolgun masum kaçamakları Erenköy ve Maslak mağazalarında lezzetseverleri bekliyor.
dardenia Masum Kaçamak seçenekleri

Lagos şiş + Salata: 16.90 TL
Fish & Chips : 14.90 TL

Basın bülteni