Çankaya Çankaya Belediyesi görme engelliler futbol takımı yine zirvede

Çankaya Belediyesi görme engelliler futbol takımı yine zirvede

Paylaş
Çankaya Belediyesi görme engelliler futbol takımı yine zirvede

Çankaya Belediyesi görme engelliler futbol takımı yine zirvede

ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü futbol takımı, Sesi Görenler Deplasmanlı ligde, Denizli Görme Engelliler Spor Kulübü'nü 4-1 mağlup etti.
Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü futbol takımı, belediyenin Ahlatlıbel Atatürk Parkında oynanan maçta Denizli Görme Engelliler Spor Kulübü'nü 4-1 mağlup ederek, ligi şampiyon olarak tamamladı. Son maç öncesi 10 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile 8 takımın mücadele ettiği ligde liderliğini sürdüren Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, Kahraman Gurbetoğlu'nun 2, İbrahim Üzüm ve Emrah Öcal'ın birer golüyle rakibini 4-1 mağlup etmeyi başardı. Çankaya Belediyesi'nin şampiyonluğunu ilan ettiği maçta rakip Denizli Görme Engelliler Spor Kulübü'nün tek sayısı Recep Aydeniz'den geldi.
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Gönül gözüyle gören ve yeşil sahalarda yüreklerini ortaya koyup belediyemize başarılar yaşatan evlatlarımızı yürekten kutluyorum. Onların mücadeleleri ve üstün başarıları bizi her daim gururlandırıyor" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı