Spor CANLI: Fenerbahçe Baskonia maçı canlı izle! Bein Sports şifresiz izle

CANLI: Fenerbahçe Baskonia maçı canlı izle! Bein Sports şifresiz izle

Paylaş
CANLI: Fenerbahçe Baskonia maçı canlı izle! Bein Sports şifresiz izle

Fenerbahçe Baskonia maçı seyir zevki yüksek bir mücadele olacak. Euroleague'de harikalar yaratan Fenerbahçe, Baskonia'yı kendi evinde yenip büyük bir avantaj sağlamak istiyor. Play-off çeyrek final Fenerbahçe Baskonia maçını canlı ve şifresiz izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Euroleague play-off çeyrek final maçında tenin karşılaşmadan galip ayrılması bekleniyor. Basketbolseverler için seyir zevki yüksek bir mücadele olacak mücadelenin saat kaçta ve hangi kanalda olacağı büyük merak konusu...

BASKETBOL MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Baskonia basketbol maçı saat bu akşam saat 20.15'te Ülker Sports Arena Stadı'nda oynanacak. Müsabakayı Sasa Pukl (Slovenya), Borys Ryzhy (Ukrayna) ve Carmelo Paternico (İtalya) hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.


Fenerbahçe Baskonia basketbol maçını aşağıdaki linke tıklayıp karşınıza çıkan sayfadan, haftalık, aylık ve yıllık paketlerden birini seçip satın aldıktan sonra şifresiz izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS İZLE

NORMAL SEZONDA FENERBAHÇE DOĞUŞ SÜPÜRDÜ

Normal sezonda iki takım arasında oynanan karşılaşmalarda Fenerbahçe Doğuş rakibine maç vermedi. Sarı lacivertliler, ilk maçı İspanya'da 83-69 kazanırken Jan Vesely 10 sayı, 6 asist (kariyer rekoru), 5 ribaund ve 3 blokla oynadı. İstanbul'da oynanan karşılaşmadan 79-74'lük zaferler ayrılan Fenerbahçe Doğuş'ta Marko Guduric 18 sayı attı.

EN İYİ SAVUNMA İYİ HÜCUMA KARŞI

Fenerbahçe Doğuş bu sezon ligin en başarılı savunma takımlarından biri olarak öne çıkıyor. Geçtiğimiz sezon savunmanın en önemli parçalarından biri olan Ekpe Udoh'un NBA' takımlarından Utah Jazz'a gitmiş olmasına karşın rakiplerine maç başına 75.2 sayı atma şansı veren sarı lacivertliler bu alanda ligin en başarılı takımı konumunda.

Öte yandan Baskonia Vitoria Gastiz ise ligin verimli ve dengeli hücum takımlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Maç başına 82.9 sayı atan İspanyol ekibi bu alanda ligin 3. sırasında yer alırken, %55.9'luk saha içi isabetiyle 2. ve %39.9'luk üç sayı isabet oranıyla da 4. sırada bulunuyor. Bask ekibinde skorun dengeli dağılımı da dikkat çekiyor. Takımın en önemli oyuncusu konumundaki Tornike Shengelia 13.9 sayı, 6.2 ribaund ve 2.1 asist ortalamalarıyla oynarken hücumun kurulumuna verdiği katkı ve çok yönlü oyunuyla sivriliyor. Ona en büyük destek 12.1 sayı ortalamasıyla mücadele eden Fransız yıldız Rodrigue Beaubois'dan geldi. Geride kalan 2 sezonda Anadolu Efes forması giyen ve 2017-18 sezonu öncesi Baskonia Votira Gasteiz'e transfer olan Jayson Granger ise 9.6 sayı ve 5.3 asist ortalamalarıyla oynuyor. Uruguaylı oyuncu bileğindeki sakatlık sebebiyle serinin ilk iki maçında görev alamayacak.

BASKONIA'DA ŞUTÖR UZUNLAR DİKKAT ÇEKİYOR

Baskonia uzunlarından aldığı üç sayı katkısıyla da dikkat çekiyor. Alman oyuncu Johannes Vouigtmann 8.6 sayı ortalamasıyla oynarken üç sayı çizgisinin gerisinden yakaladığı %58.5 isabet oranıyla takımının en keskin şutörü olarak dikkat çekiyor. Letonyalı uzun Janis Timma da %41.4 üç sayı isabet oranıyla 7.8 sayı ortalaması yakaladı.

FENERBAHÇE DOĞUŞ CEPHESİ

Teta göstereceği performans da sarı lacivertliler adına büyük önem taşıyor.


Haberin Devamı