Spor Canlı izle: Barcelona Roma maçı izle: Tivibu Spor şifresiz

Canlı izle: Barcelona Roma maçı izle: Tivibu Spor şifresiz

Paylaş
Canlı izle: Barcelona Roma maçı izle: Tivibu Spor şifresiz

Barcelona Roma maçı seyir zevki yüksek bir maç olacak. İspanya'nın en iyi takımı olan Barcelona kendi evinde işi rövanşa bırakmayp Roma'yı yenerek bir üst tura çıkmayı hedefliyor. Bercolana Roma maçını canlı ve şifresiz izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Barcelona kendi evinde Roma'yı ağırlıyor. Futbolseverler heyecanla ilk düdüğün çalmasını bekliyor. Barcelona ilk maçta kendi evinin avantajını kullanarak Roma'yı saf dışı bırakmak isterken Roma ise deplasmanda en azından beraberlikle ayrılıp rövanş maçında rakibini kupadan elemek istiyor.

Karşılaşmada Bercalona kağıt üstünde favori gözüküyor. Katalan ekip daha ilk dakikadan itibaren baskılı ve atak futbol sergileyecek. Roma ise rakibini durdurmak için her yolu deneyecek. Roma'nın kontra atakla gol yada goller bulması bekleniyor. Öte yandan milli gururumuz Cengiz Ünder sakatlığı sebebiyle karşılaşmada forma giyemeyecek.

BERCELONA ROMA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Barcelona Roma maçı bu akşam saat 21.45'te Camp Nou'da oynanacak. Müsabakayı Hollandalı hakem Danny Makkele yönetecek. Mücadele Tivibu Spor 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak...

Tivibu Spor 3 kanalını şifresiz izlemek için aşağıdaki linke tıklayarak bilgilierinizi doldurup başvuru yapmanız gerekiyor. Telefonda başvuru yapmak için ise sayfadaki numarayı çevirmeniz gerekiyor.

TİVİBU CANLI İZLE

MUHTEMEL 11'LER

Barcelona: Ter Stegen, Roberto, Pique, Umtiti, Alba, Dembele, Paulinho, Rakitic, Iniesta, Messi, Suarez

Roma:​ Alisson, Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov, Pellegrini, Rossi, Strootman, Gerson, Perotti, Dzeko

Tek mağlubiyet kral kupasında

Messili Barcelona bu sezon İspanya La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde mağlubiyet yüzü görmedi. Katalan ekibi tek mağlubiyetini Espanyol karşısında Kral Kupası'nda aldı.

Barcelona Şampiyonlar Ligi grup aşamasında D Grubu'nda mücadele etti ve Juventus'un önünde gruptan lider çıktı. İngiliz ekibi Chelsea ile eşleşen Barça rakibi ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı, kendi sahasında çıktığı maçı ise 3-0 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Gruptan lider çıktılar

Juventus ile birlikte çeyrek finale kalan Roma Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda mücadele etti. Gruptan 11 puanla lider çıkan Cengiz Ünder'in takımı ardından Ukrayna ekibi Shakhtar Donesk ile eşleşti. İlk maçta Roma 2-1 mağlup olsa da ikinci maçı 1-0 kazanadarak Barcelona'nın rakibi oldu.

Cengiz Ünder, Barcelona maçında forma giyemeyecek

İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder, takımının UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İspanya Barcelona ile oynayacağı karşılaşmada sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Roma'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, teknik direktör Eusebio Di Francesco'nun sakatlığı nedeniyle genç oyuncuyu Camp Nou'da oynanacak Barcelona maçının 21 kişilik kadrosunda almadığı belirtildi.

Milli futbolcu Cengiz Ünder, hafif derecedeki kas sakatlığı nedeniyle geçen cumartesi günü Serie A'daki Bologna maçında görev yapamamıştı.

Roma, 4 Nisan Çarşamba günü UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Barcelona'ya konuk olacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE SALI GÜNÜ MAÇLARI

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçlarında dün akşam Juventus ile Real Madrid; Sevilla ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Juventus kendi evinde Real Madrid'e 3-0 mağlup olurken Bayern Münih ise deplasmanda 2-1 kazanmayı bildi.



Haberin Devamı