Magazin Canlı yayında kavga

Canlı yayında kavga

Paylaş
Canlı yayında kavga

Şarkıcı Yeşim Salkım son günlerde katıldığı tüm televizyon programlarında ortalığı birbirine katıyor

Yeşim Salkım 2 hafta önce Okan Bayülgen’in ‘Disko Kralı’ programına katılmış, Serdar Ortaç’ın müziğini eleştiren Okan Bayülgen’e “Ağzına bir ayar çek” demişti. Sonra da yayını terk etmişti.

Yeşim Salkım ile televizyoncu Cüneyt Özdemir’in sosyal paylaşım sitesi ‘twitter’daki kavgaları da magazin gündeminde yer almıştı. Cüneyt Özdemir 4 kez evlenen Yeşim Salkım’a ‘twitter’da şu soruyu sormuştu: ‘7 Kocalı Hürmüz’ü izlediniz mi?’. Karşılığında “Henüz 4’teyim.

Bu arada sevgiliniz Nefise Karatay’ın tecrübelerinden faydalanmak isterim” cevabını almıştı. Telefonu yüzüne kapattı Yeşim Salkım önceki gece Türkmax’te Billur Kalkavan’ın ‘Konuşmazsak Çatlarız’ programına bağlandı.

Kalkavan bu tartışmaları hatırlatınca Yeşim Salkım “Evli bir kadınım. Bu saldırı niye?” dedi. Billur Kalkavan “Yine mutsuzsun ve etrafa sataşıp duruyorsun. Evliliğinde sorun mu var?” şeklinde bir soru sordu.

Yeşim Salkım’ın sinirlenmesi üzerine Billur Kalkavan “Senin kendini bu kadar önemli bir şahsiyet zannediyor olmana şaşıyorum. Bu ülkede bir tek sen mi önemlisin. Yeter artık” diyerek telefonu Yeşim Salkım’ın yüzüne kapattı.

Haberin Devamı