Magazin Canlı yayında 'Zehra' krizi

Canlı yayında 'Zehra' krizi

Paylaş
Canlı yayında 'Zehra' krizi

Hülya Avşar, Nagehan Alçı'nın programında kızı Zehra hakkında söylediklerinin tartışılması üzerine telefonla programa bağlandı ve olanlar oldu

Hülya Avşar geçen hafta sonu "Kızım Zehra 15 yaşında. Hepimiz genç olduk. Gizlice içki içtik, dans ettik, öpüştük. Ben izin veriyorum” demişti. Eski eşi, Zehra’nın babası Kaya Çilingiroğlu ise “Hülya bunları Amerika’da söylese çocuğun velayetini elinlen alırlar” açıklamasını yapmıştı. Nagehan Alçı’nın, Kanal D’de sunduğu ‘Bırakın Konuşalım’da dün Hülya Avşar’ın sözleri tartışıldı. Bunun üzerine Hülya Avşar canlı yayına telefonla bağlandı ve kriz çıktı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer12716","12716","201310","12716-75051.jpg");

‘Kimse bizi azarlayamaz’

Hülya Avşar, “Avukatımla görüştüm, bu programlarda çocuklarımızın konuşulmasını engelletmek istediğimi söyledim. Bence 18 yaşına kadar basında yer almamalılar. Bir kere şunu herkes bilsin; Zehra ne sigara içer, ne de içki. Sporunu yapar, kitabını okur. Kimse ona karışamaz. Her şeyine ben izin veriyorum” dedi. Hülya Avşar, Nagehan Alçı’nın stüdyoya davetini reddetti. Nagehan Alçı da daha sonra “Kimse bizi azarlayamaz. Herkes lafına dikkat etsin. Biz Obama’yı tanımayız, Hülya Avşar’ı hiç tanımayız” dedi.

POSTA

2

Haberin Devamı