Magazin Cansu Melis Karakuş kimdir?

Cansu Melis Karakuş kimdir?

Paylaş
Cansu Melis Karakuş kimdir?

2014 Best Model Türkiye birincisi Cansu Melis Karakuş, Lider Şahin ile aşk yaşıyor. Peki Cansu Melis Karakuş kimdir? Kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Lider Şahin ile aşk yaşadığı iddia edilen Cansu Melis Karakuş'un kim olduğu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Cansu Melis Karakuş kimdir? İşte cevabı...

CANSU MELİS KARAKUŞ KİMDİR?


1991 yılında dünyaya gelen Cansu Melis Karakuş aslen Konyalı. Babası Konyalı olan Cansu Melis Karakuş'un annesi de Suriye kökenli. Annesi ve babası Cansu Melis Karakuş 16 yaşlarında iken ayrıldıkları için Cansu Melis Karakuş da annesi ve kardeşi ile birlikte İstanbul'da yaşıyor.



Yeditepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nü kazandığı zaman Kemal Doğulu ve Nihat Odabaşı’nın “Sen tam bir modelsin, kendini harcıyorsun” demesi üzerine modelliğe başladı. O günden sonra hemen bir ajansa kayıt oldu. Yarışmaya son dakika kararıyla giren ve birinci olan Karakuş, daha sonra Türkiye’ye uluslararası arenada ikincilik getirdi.



1.85 metrelik boyu ve kusursuz fiziği ile dikkat çekmeye başladı. 2014 Best Model olan Cansu Melis Karakuş, daha tacını yeni güzele teslim etmeden oyunculuk teklifleri almaya başladı ve kendini bu yöne çevirmeye karar verdi.


Hakan Sabancı ve Cansu Melis Karakuş aşk yaşıyor

Haberin Devamı