Ekonomi Cardata Toyota bayilerinde de hizmet vermeye başladı

Cardata Toyota bayilerinde de hizmet vermeye başladı

Paylaş
Cardata Toyota bayilerinde de hizmet vermeye başladı

Sıfır kilometre ve özellikle ikinci el otomobil pazarında, araçlarla ile ilgili tüm bilgileri en kısa zamanda vererek araçları online olarak fiyatlandıran Cardata uygulamasının yeni kullanıcıları Toyota bayileri oldu.

Cardata sistemini kullanmaya başlayan Toyota Yetkili Satıcıları bu uygulamayla birlikte, özellikle takaslarda bir CDI Otomotiv Bilgi Hizmetleri A.Ş. markası olan Cardata sistemiyle müşterilerine en doğru ve en güncel 2. el araç fiyat bilgilerini 10 saniye gibi kısa bir sürede verecek. Cardata sistemiyle herhangi bir aracın güncel 2. el fiyat bilgisine en hızlı şekilde ulaşacak olan yetkili satıcılar, aynı zamanda kolaylık ve güvenilirliği de en üst seviyeye çıkarmış olacaklar.

Haberin Devamı

"GURUR DUYDUK"

Car Data International / CDI Otomotiv Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın, Cardata sistemiyle Türkiye otomotiv pazarındaki 25’e yakın otomobil markasının yaklaşık 600 yetkili satıcısına hizmet verdiklerini belirterek “Toyota bayilerinde Cardata sisteminin kullanılmaya başlamasından gurur duyduk. Cardata herhangi bir 2. el aracın model yılı, marka, model, kasa tipi, yakıt, vites, km bilgisi ve ekspertiz durumuna göre en güncel ve en doğru 2.el araç değerini veren online fiyatlandırma uygulamasıdır. Türkiye ikinci el pazarında satılan 11 bin 204 adet modelin güncel ve doğru fiyat değerini sadece 10 saniyede verebilen ilk ve tek sistemdir. Ayrıca, 2. El fiyatıyla birlikte Cardata, sıfır km fiyat bilgilerini de sadece birkaç saniye içinde önünüze getiren tek uygulamadır. Cardata uygulamasına hem web, hem IOS hem de Android platformlardan ulaşılabilmektedir.” diye konuştu.

Haberin Devamı