Spor Carew'e hücum!

Carew'e hücum!

Paylaş
Carew'e hücum!

Trabzonspor, transferde büyük düşünmeye devam ediyor. Klose, Podolski ve Diego'dan sonra gözler şimdi Norveçli golcü John Carew'e çevrildi

Trabzonspor, flaş isimleri takıma kazandırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birçok oyuncuyu gündemine alan ancak şu ana kadar somut bir sonuca ulaşamayan yöneticiler, büyük oynamaya devam ediyor. Miroslav Klose, Lukas Podolski ve Diego Ribas da Cunha gibi dünyaca ünlü isimlerle ilgilenen Bordo-Mavililer’in son gözdesi bir zamanlar Beşiktaş forması da giyen Norveçli golcü John Carew oldu.

Haberin Devamı

2007 yılından beri futbol yaşantısını İngiltere’nin Aston Villa takımında sürdüren ve geçtiğimiz sezon Stoke City’de kiralık oynayan 32 yaşındaki Norveçli golcü, bonservisini elinde bulunduran Aston Villa ile iplerini kopardı.

TAKİP EDİLİYORDU

İngiliz ekibinden ayrılan ve boşta olan Carew için atağa kalkan yöneticilerin, uzun süredir oyuncuyu takip ettiği öğrenildi. Golcü futbolcunun son performansını değerlendirmek için Carew’in dün Norveç milli takımıyla Portekize karşı oynadığı maçı izleyen yetkililerin memnun kaldıkları ve oyuncuyu transfer etmek için düğmeye bastıkları ifade edildi. Öncelikli olarak Carew’in Trabzon’a gelmesi için ikna edileceği belirtilirken, iyi bir ücretle de oyuncun aklının çelineceği ifade edildi.

Haberin Devamı