Spor Carlo Ancelotti: Cristiano Ronaldo için kelime bulmak zor

Carlo Ancelotti: Cristiano Ronaldo için kelime bulmak zor

Paylaş
Carlo Ancelotti: Cristiano Ronaldo için kelime bulmak zor

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda, yarın Santiago Bernabeu Stadı'nda Liverpool ile karşılaşacak olan Real Madrid son hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Carlo Ancelotti, sakatlıkları süren Coentrao, Jese, Khedira, Carvajal ve Illarramendi’yi kadroya almazken, Gareth Bale’i ise 18 kişilik kadroya dahil etti.

Ancelotti düzenlediği basın toplantısında, "Bale iyi. Oynayabilecek durumda ama sakatlıktan yeni çıkan bir futbolcuyu ilk 11’de oynatıp, oynatmama konusunda şüphem var. Daha çok maç oynamış diğer futbolcuları değerlendirip onu dinlendirebilirim" dedi.

Real Madrid’in iyi bir ritim yakaladığını ve takımının futbolundan memnun olduğunu kaydeden Ancelotti, "Son maçlardaki oyun stilimizi ve sahadaki tavrımızı devam ettirmeliyiz. İlk başlarda bunu başaramasak da geçen sezon da aynı stille sahaya çıkmıştık" diye konuştu.

71 golle eski Real Madridli futbolcu Raul ile birlikte Şampiyonlar Ligi’nin en golcü futbolcusu olan Cristiano Ronaldo’nun Liverpool’a 1 gol atması halinde bir rekoru kıracağının hatırlatılması üzerine Ancelotti, şunları söyledi:

"Cristiano profesyonel olarak mükemmel, çok iyi bir futbolcu. Onun için söyleyecek kelime bulmak zor. Yarın bu rekoru kırabilir ama Şampiyonlar Ligi’ndeki son maçına çıkmıyor. Zamanı var. Bu yüzden rekor için değil, takım için oynamaya konsantre olduğunu sanıyorum."

İtalyan teknik adam, Real Madrid’teki geleceğiyle ilgili yöneltilen bir soruya ise "Bu konuda konuşmak için daha zaman var. Sorun değil. 1,5 yıllık daha sözleşmem var. Geçen hafta sözleşmemi uzatmaktan memnunluk duyacağımı söyledim. Eğer kulüp benden memnunsa devam etmekte sorun olmaz" cevabını verdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda tüm maçlarını kazanan Real Madrid 9 puanla lider durumda bulunuyor. Gruptaki diğer takımlar gibi 3 puana ulaşan Liverpool ise averajla 3. sırada yer alıyor.

AA

Haberin Devamı