Spor Carlos'un şampiyonluk için 6 adayı var

Carlos'un şampiyonluk için 6 adayı var

Paylaş
Carlos'un şampiyonluk için 6 adayı var

Sivasspor Teknik Direktörü Carlos'un , Lig'de 4 Büyükler haricinde iki şampiyonluk adayı daha var

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonda Sivasspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor ve Kayserispor’un şampiyonluk için favorileri olduğunu söyledi.

Futbolculuk kariyerinde Brezilya Milli Takımı ve Real Madrid forması altında çok önemli başarılara imza atan, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve ilk teknik direktörlük deneyimini Sivasspor’da yaşayacak olan Carlos, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi hazırlıklarının yoğun geçtiğini ve lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

Ligde ilk maçlarını Kayserispor ile deplasmanda yapacaklarını ifade eden Carlos, "Takımımız günden güne daha iyiye gidiyor. İlk hafta Anadolu derbisi oynayacağız. Sivas için derbi niteliği taşıyan bir maç oynayacağız. Önümüzdeki birkaç günde bazı detayları hallederek maça hazır olacağız" dedi.

Carlos, her şeyin hesapladıkları gibi gittiğini, doğru yolda ilerlediklerini dile getirerek, futbolcuların adaptasyonun iyi durumda olduğunu aktardı.

Haberin Devamı

RENGİFO ADAPTASYON SORUNU YAŞIYOR

Sadece yeni transferlerden Perulu forvet Hernan Rengifo’nun adaptasyon anlamında sıkıntı yaşadığını belirten Carlos, "Hernan, oynadığı ligden farklı bir lige geldi ama o da yavaş yavaş adapte oluyor. Herkesin bir an önce adapte olması gerekiyor. Yeni gelenlerin ve takımda daha önce bulunan oyuncuların da oyun mantığımıza adapte olması gerekiyor. Bunun için çalışıyoruz" diye konuştu.

Yeni sezonda önemli hedefler belirlediklerini dile getiren Brezilyalı teknik direktör Carlos, "Adım adım ilerleyeceğiz. Her maç daha iyisini yapmaya çalışacağız. Herkes her maçta daha da iyisini yapmaya çalışacak. Aralık ayında da Avrupa kupalarına katılma noktasında nerede olacağız, bununla ilgili tam olarak bir hedef ortaya koyabileceğiz" dedi.

CARLOS'UN ŞAMPİYONLUK FAVORİLERİ

Ligde çok güçlü ekiplerin olduğuna dikkati çeken Carlos, şampiyonluk favorilerinin Sivasspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor ve Kayserispor olduğunu belirtti.

Kasımpaşa ve Bursaspor’un da önemli transferler yaptığını ifade eden Carlos, bu takımların da şampiyonluk için mücadele edeceğini söyledi.

Carlos, ligde çok sayıda kaliteli futbolcunun top koşturacağını dile getirerek, "Takımımızda da diğer takımlarda da iyi futbolcular var. Bizim takımda Ziya gibi benim pozisyonumda oynayan çok iyi bir futbolcu var. Orta sahada Aatif var. Çok iyi oyuncular" diye konuştu.

Haberin Devamı

AA