Türkiye (Son Dakika) Çarptığı genci araziye atıp ölüme terk etti ve otomobili bırakıp kaçtı

Çarptığı genci araziye atıp ölüme terk etti ve otomobili bırakıp kaçtı

Paylaş
Çarptığı genci araziye atıp ölüme terk etti ve otomobili bırakıp kaçtı

Yalova'da evine giderken bir aracın çarptığı genç hayatını kaybetti. Sürücünün, genci yaralı halde araziye atıp kaçtığı iddia ediliyor. Çarpmanın şiddetiyle ağır hasar gören aracını olay yerinde bırakıp kaçan sürücü her yerde aranıyor

Yalova'da, Hacı Mehmet Ovası üzerindeki evine yürüyerek gitmekte olan Osman Yazıcı (22) adlı genç, bir otomobilin kendisine çarpması sonucu ağır yaralandı. Sürücü, yaralı genci yol kenarındaki bir araziye bıraktıktan sonra, aracı da terk edip olay yerinden kaçtı. Gencin cesedi sabah saatlerinde yakınları tarafından bulundu.

Gencin yaralı halde yol kenarına atıldığı bilgisinin bir görgü tanığından mı geldiği, yoksa çevredeki güvenlik kameralarından mı elde edildiği konusu henüz bilinmiyor


KAZADAN BİRKAÇ DAKİKA ÖNCE BABASINI ARAYIP 'GELİYORUM' DEMİŞ


Osman Yazıcı’nın, kazadan birkaç dakika önce, kendisini merak eden babasını arayıp, "Eve yakınım. 10 dakika içinde gelirim" dediği öğrenildi. Ancak oğlunun aradan geçen 1 saate rağmen eve gelmemesi üzerine dışarı çıkan baba Rıdvan Yazıcı, oğlunu bir türlü bulamadı. Gencin telefonu da aramalara cevap vermedi.

Bunun üzerine sabah akrabaları ile birlikte genci aramaya çıkan baba Rıdvan Yazıcı, oğlunun evlerinin yakınındaki bir araziye atılmış cesedi ile karşılaştı.

Kazanın olduğu yerin hemen yakınında ise hasarlı ve terk edilmiş bir araç bulundu. Jandarma aracın sürücüsüne ulaşabilmek için çalışma başlattı.


BABASI, 'BU ARACIN HALİ NE?' DİYE SORUNCA CEVAP VEREMEMİŞLER


Baba Rıdvan Yazıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, gece telefonla konuştuğu oğlunun dün 23.00 sularında Yalova merkezdeki işinden çıktığını ve eve gelmek üzere olduğunu söylediğini anlattı. O saatten sonra oğlundan haber alamadığını dile getiren Yazıcı, "Oğlum evimizin 700-800 metre ilerisindeki TOKİ konutlarından eve doğru geldiğini söylemişti. Ama bir türlü eve gelemedi. Aradım telefonu cevap vermedi. Dışarı çıktık, ileride hasarlı bir araç duruyordu. Çevredekilere ’Bu aracın hali ne?’ diye sorduğumda benimle kavga ettiler. Meğer oğluma çarpmışlar, söylemiyorlarmış." diye konuştu. Bunun üzerine gece jandarmaya haber verdiklerini ve ekiplerle arama çalışması başlattıklarını ancak olumlu sonuç elde edemediklerini anlatan baba Yazıcı, "Sabah erkenden yine çocuğumuzu aramaya çıktık. Oğlumun cesedini evin yakınında yol kenarında bahçede otların içinde bulduk" dedi.

AA / İHA

Haberin Devamı