Spor Carvalhal neden şikayet etti?

Carvalhal neden şikayet etti?

Paylaş
Carvalhal neden şikayet etti?

Beşiktaş teknik direktörü Carlos Carvalhal, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yenerek tur atladıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediye'yi 2-1 yenerek tur atlayan Beşiktaş'ın teknik direktörü Carlos Carvalhal, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Önemli olanın turu geçmek olduğunu ifade eden Carvalhal, "Bugün tek amacımız maçı kazanarak turu geçmekti. Maçın ilk dönüm anı ise bizim henüz ilk dakikada attığımız goldü. Bu golden sonra nedense oyuncularım üzerinde bir rahatlama gördüm, maçı kazanmış gibiydiler. Ve bu yüzden oyunun devamında sıkıntı çektik" diyerek oyuncularının yaşadığı konsantrasyon kaybından şikayet etti.

Portekizli teknik adam, "Bu sıkıntıyı çözmek için ikinci yarıda risk aldık. Fernandes'in frikiğinde ikinci golü bularak rahatladık. Fakat sonra gol yedik. Ancak dediğim gibi önemli olan bu maçın bir eleme maçı olduğunu bilerek sonucu korumak ve turu geçmekti. Bunu başardığımız için mutluyum" diyerek futboldan çok sonuca odaklandığını söyledi.

Seyircisiz oynama cezası nedeniyle tribünleri dolduran kadın ve çocuk taraftarları da unutmayan Portekizli teknik adam, "Sözlerimi tamamlarken taraftarlarımıza bir şeyler söylemek istiyorum. Cezamızdan sonra bugün buraya gelen kadın ve çocuklara çok teşekkür ediyorum. Bugün galibiyette onların payı gerçekten çok büyüktü" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı