Gündem Çay içmeye gittiği benzinlikte minibüs çarptı

Çay içmeye gittiği benzinlikte minibüs çarptı

Paylaş
Çay içmeye gittiği benzinlikte minibüs çarptı

Batman’da Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’de çalışan İhsan Rüzgar (44), çay içmek için gittiği akaryakıt istasyonunda minibüsün çarpması sonucu yaralandı

İhsan Rüzgar, 3 gün önce akşam mesaisine gitmek üzere evden çıkarak yol kenarında bulunan akaryakıt istasyonunda kendisini alacak servis aracını beklemeye başladı. Havanın soğuk olması nedeniyle benzinlikte çalışan arkadaşının yanına gidere servis aracı gelene kadar sıcak bir çay içmek istedi. Pompalardan uzaklaşmak isteyen Rüzgar’a bu sırada hızla istasyona gelen minübüs çarpttı. Minibüsün yaklaşık 3 metre fırlattığı İhsan Rüzgar hastaneye kaldırıldı.

'NEREDEN GELDİĞİNİ FARK ETMEDİM'

Hastanede tedavi olduktan sonra 15 günlük rapor verilerek eve gönderilen İhsan Rüzgar "O anda arabanın nereden geldiğini fark etmedim. Bir anda çarptı, yere düşerken bilincimi kaybetmiştim. Bana çarpan şoför arkadaş da 112’yi aradı, hastaneye kaldırıldım. Çok şükür bir menisküs yırtığıyla atlattık.



Kolumda hafif yaralanma var, o da inşallah geçer. Kaza dolasıyla 15 günlük iş göremez raporu aldım. Kaza olduğu için şikayetçi de olmadım. Benzinlikte bir çay içmek istemiştim" dedi.

Reşat YİĞİZ/DHA