Çay Çay'dan Barış Pınarı'na destek

Çay'dan Barış Pınarı'na destek

Paylaş
Çay'dan Barış Pınarı'na destek

Çay'dan Barış Pınarı'na destek

Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA)- ÇAY Belediye meclisi olağanüstü toplantıda Barış Pınarı Harekatı'na destek verirken, meclis oturumunda alınacak huzur hakkının da Mehmetçik Vakfı'na bağışlaması kararlaştırıldı.

Çay Belediye meclisi, Barış Pınarı Harekatı'na destek amacıyla olağanüstü toplanma kararı aldı. Belediye Başkanı Hüseyin Atlı'nın yönettiği oturumda yapılan toplantıda alınacak huzur haklarının da Mehmetçik Vakfı'na bağışlanması kararlaştırıldı. Meclis toplantısının ardından Belediye Başkanı Hüseyin Atlı ve meclis üyeleri; siyasi parti temsilcileri, belediye personeli ve vatandaşların katılımıyla bir basın açıklaması yaptı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, "Devletimizin güvenlik güçlerimizle, bölücü terör örgütleri DAEŞ, PKK, PYD, YPG'nin terör faaliyetlerini sonlandırmak amacıyla başlattığı, Suriyeli vatandaşların güvenle yurtlarına dönüşlerini sağlamak için düzenlediği Barış Pınarı Harekatı'nı sonuna kadar destekliyoruz. Yüce Türk milleti olarak her türlü siyasi görüş ayrılıklarını bir kenara bırakıp, birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenme günüdür. Söz konusu milli güvenliğimizdir. Ülkemizin bekasıdır. Türkiye Cumhuriyeti devleti, milletimizi tehdit eden her türlü unsuru yok edecek güçtedir. Çay ilçesi, her zaman olduğu gibi devletimizin, ordumuzun yanındadır. Ülkemizin bekası için her zaman göreve hazırız. Kahraman askerlerimize muzafferiyetler diliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı