Rize ÇAYKUR'a alınacak 300 işçi kura ile belirlendi

ÇAYKUR'a alınacak 300 işçi kura ile belirlendi

Paylaş
ÇAYKUR'a alınacak 300 işçi kura ile belirlendi

ÇAYKUR'a alınacak 300 işçi kura ile belirlendi

Arzu ERBAŞ-Emirhan PEHLİVAN/RİZE (DHA) - ÇAY İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün (ÇAYKUR) alacağı 6 ay çalışacak 300 beden işçisi için kura çekimi gerçekleştirildi. Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun’daki çay fabrikalarında işe girmek için 35 bin 412 başvuru yaptı.

ÇAYKUR’un Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun'daki fabrikalarında çalıştırılmak üzere alacağı 300 beden işçisi için kura çekimi yapıldı. 6 ay süreli iş için 35 bin 412 başvuru yaptı. Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen kura çekimi noter huzurunda yapıldı. Kura çekimini Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Turgay Turna, daire başkanları ve yetkili sendika temsilcileri takip etti. Kura çekimine pandemi dolayısıyla seyirci alınmadı.

ÇAYKUR Personel Daire Başkanı Kamil İpek, “2021 yılında istihdam edilmek üzere 300 geçici işçi alımını bugün noter kurası ile gerçekleştiriyoruz. Teşekkülümüze bağlı Trabzon, Artvin, Giresun ve Rize’deki toplam 46 yaş çay fabrikasında, bazı fabrikalara 5, bazı fabrikaları 10'ar kişi toplamda 300 kişi işe alacağız. 35 bin 412 başvuru oldu” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı