Advertorial Cazip Elektrik kullanın, zamlardan etkilenmeyin!
Sponsorlu

Cazip Elektrik kullanın, zamlardan etkilenmeyin!


Paylaş
Cazip Elektrik kullanın, zamlardan etkilenmeyin!

Cazip Elektrik kullanın, zamlardan etkilenmeyin!

Elektrik fiyatları geçtiğimiz günlerde zamlanmış olsa da serbestleşen elektrik piyasasında zamlardan etkilenmeden ucuz elektrik kullanmak mümkün. CazipEnerji.com'da ucuz elektrik tarifelerini anında karşılaştırıp, tedarikçinizi güvenle değiştirerek tasarrufa hemen başlayabilirsiniz.

Ucuz elektrik tarifelerini karşılaştırmak için hemen tıklayın!

UCUZ ELEKTRİK NEDİR?
Serbest tüketici yönetmelikleri ile birlikte artık 135 TL ve üzeri aylık elektrik faturası olan herkes cep telefonu numarasını taşır gibi elektrik tedarikçisini değiştirip daha ucuz elektrik kullanabiliyor. CazipEnerji.com’da tedarikçilerin tarifelerini karşılaştırarak en cazip elektrik tarifesini seçebilir ve cep telefonu operatörünüzü değiştirir gibi elektrik tedarikçinizi değiştirebilirsiniz. Böylelikle yüksek zamlara rağmen bir yılda iki aylık fatura tutarına kadar tasarruf edebilirsiniz. Kanunlarla sizlere verilen bu haktan faydalanıp ucuz elektrik tarifelerine CazipEnerji.com'da anında geçiş yapabilirsiniz!

TEDARİKÇİLERİN UCUZ ELEKTRİK TARİFELERİ BİRKAÇ TIK UZAKTA!
CazipEnerji.com’da Türkiye’nin en büyük ve en prestijli elektrik tedarikçilerinin ucuz elektrik tarifelerini anında karşılaştırdıktan sonra en cazip tarifeyi hemen seçebilir, seçtiğiniz tedarikçiye geçişinizi kolayca tamamlayabilir ve indirimli elektrik kullanarak tasarruf etmeye başlayabilirsiniz.

CazipEnerji.com’a girdikten sonra yaşadığınız ili ve abone grubunuzu seçip elektrik fatura tutarınızı girmeniz yeterli. Girmiş olduğunuz bu bilgilere göre sistem tarafından farklı tedarikçilerin “kişiye özel” cazip elektrik tarifeleri hazırlanıyor, tüm tarifelerin birim fiyat detayları, en önemlisi de her bir teklif için elde edilecek yıllık net tasarruf tutarı belirtiliyor. Siz de bu teklifler arasından en cazip olanı seçiyor, ardından işlemlerin sonlandırılabilmesi için gerekli bilgileri giriyorsunuz ve bu aşamadan sonra tüm işlemler CazipEnerji.com tarafından yapılıyor. Üstelik CazipEnerji.com ile tedarikçisini değiştiren tüketicilerden hiçbir işlem ücreti alınmıyor. Geçiş talepleri bilgisayar sistemi üzerinden yapıldığından tedarikçi değiştirirken elektrik kesintisi yaşanmıyor, sayaç ya da kablo değişimi yapmaya gerek olmuyor.

TEDARİKÇİ DEĞİŞTİREN ZAMLARDAN DAHA AZ ETKİLENİR

Türkiye’nin en büyük elektrik tedarikçilerinin ucuz elektrik tarifelerini aynı yerde, anında karşılaştırabileceğiniz CazipEnerji.com’la tedarikçi değiştiren tüketiciler, memnuniyetlerini şu şekilde dile getiriyor: “Ağustos ayında CazipEnerji.com’da tedarikçilerin tarifelerini karşılaştırdım ve tedarikçimi değiştirdim. Başvuru yaptıktan 1 ay sonra yeni tedarikçime geçtim. Daha önce ayda 1000 TL elektrik faturası öderken, tedarikçim değiştikten sonra aynı elektrik tüketimi için ayda 830 TL fatura ödüyorum. Elektrik tedarikçimi değiştirmenin ve daha ucuz elektrik kullanmanın mümkün olduğunu, üstelik bunu bu kadar kolay yapabileceğimi asla tahmin etmezdim.”

TEDARİKÇİSİNİ DEĞİŞTİREN HEMEN TASARRUF EDİYOR
Tedarikçi değiştiren tüketiciler yalnızca ucuz elektrik kullanarak tasarruf etmekle kalmıyor, eski tedarikçilerine verdikleri güvence bedelini geri alabiliyor, zamlanmayan tarifelerden birini seçebiliyor ya da indirim garantisi olan tarifelere geçiş yaparak sözleşme süreleri boyunca sabit oranda tasarruf edebiliyor. Fatura ödeme konusunda da birbirinden farklı kolaylıklar sunan tedarikçilerin sundukları cazip avantajların tamamını CazipEnerji.com’da bulabilir, kendiniz için en cazip tedarikçiyi kolayca seçebilirsiniz.

Tarifeleri karşılaştırıp, numaranızı taşır gibi tedarikçinizi değiştirmek ve tasarrufa hemen başlamak için tıklayın!