Yaşam Cazzip Project 29 Haziran'da Kadıköy Living Room sahnesinde!

Cazzip Project 29 Haziran'da Kadıköy Living Room sahnesinde!

Paylaş
Cazzip Project 29 Haziran'da Kadıköy Living Room sahnesinde!

İlk albümü “Stories”i Mart ayında yayınlayan ve caz severlerin kısa sürede dikkatini çeken Cazzip Project, konser programına devam ediyor

Piyanoda Aslı Özer, bas gitarda Erhan Ertetik ve davulda Ertuğrul Biber’den oluşan Cazzip Project, 29 Haziran Cuma akşamı saat 21:30’da Kadıköy Living Room sahnesine konuk oluyor! Cazzip Project konserde, kendi parçalarının yanısıra, son dönemde kendine has çalım tarzıyla dikkatleri çeken ünlü kontrbasçı Adam Ben Ezra’nın “Can’t Stop Running”, ünlü trio E.S.T’nin “Dodge The Dodo” ve Sting’in “Fragile” coverlarına yer verecek. Caz standartlarının Cazzip Project’e özgü dinamik ve eğlenceli yorumu, müzikseverleri iyi müziğe doyuracak

Haberin Devamı

21. İstanbul Caz Festivali Genç Caz yarışmasını kazanarak festivalde sahne alan Cazzip Project’in, ilk albümü “Stories”, çok bölümlü ve değişken ritimli parçalardan oluşmasıyla fark yaratıyor. Her parçanın ayrı bir hikayesi olması nedeniyle “Stories” adını alan albüm, grubun 5 yıl süren çalışmasının sonucu hayata geçti.

Cazzip Project’in, sürpriz konuk müzisyenlerin de eşlik edeceği konserine ait biletler mekandan ve Biletix’ten temin edilebilir.

Cazzip Project kimdir?

Cazzip Project, 2012 yılında Modern Müzik Akademisi'nde bir araya gelen Erhan Ertetik ve Ertuğrul Biber'e, sonrasında Aslı Özer'in katılmasıyla ortaya çıktı. Hissettikleri ve çalmak istedikleri müziği yapmak adına bir araya gelen grubun amacı, içlerindeki müziği ortaya koyabilmek. Bu düşüncelere sahip üç kişinin bir araya gelmesiyle oluşan güzel enerjinin sonuçlarını zamanla almaya başlamışlar ve besteler ortaya çıkmaya başlamış. Grubun piyanisti Aslı Özer, müzik çalışmalarının yanısıra, global bir şirkette satış müdürü olarak çalışıyor. Bas gitarist Erhan Ertetik Kıraç ve Gülşen’in sahnesine, grubun davulcusu Ertuğrul Biber, Bora Öztoprak ve Emre Kınay’ın sahnesine eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Cazzip Project; Hiromi Uehara, Avishai Cohen, Esbjorn Svensson Trio, Chick Corea Elektric Band, Gogo Penguin gibi isimlerden etkileniyor.

21. İstanbul Caz Festivali Genç Caz yarışmasını kazanarak, festivalde sahne alan Cazzip Project, İstanbul'un birçok seçkin mekanında performanslarına devam ediyor.

Diskografi:

Stories (2018)