Siyaset Çelik: Demirtaş'ın seçilme imkânı yok
Paylaş
Çelik: Demirtaş'ın seçilme imkânı yok

Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili konuşan AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik,''Bir Selahattin Demirtaş aşkıdır gidiyor bizim medyada. Allahın selamını vermeyenler bir anda nasıl Selahattin Demirtaş aşığı kesildi? Bu Selahattin Demirtaş aşkı değil, Recep Tayyip Erdoğan nefretidir'' dedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, NTV canlı yayınında Funda Görey'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Çelik'in açıklamalarından öne çıkan satırbaşları şöyle:

4 ESKİ BAKANIN FEZLEKELERİ

''Eğer komisyonu birisi çalıştırmak istemiyorsa o komisyonu kurdurmaz olur biter. Komisyonu kurduk, niye çalıştırmayalım? Soruşturma komisyonu fezleke olmadan çalışabilir. Neler olduğu gazetelerde çarşaf çarşaf yayımlandı.

İSRAİL'İN GAZZE SALDIRISI

İsrail ile ilişkilerimizi en alt düzeye indirmiş bir ülkeyiz. Biz İsrail halkına karşı değiliz. Başbakan keyfi olarak Gazze'ye gitmekten vazgeçmedi. Başbakan Gazze'ye savaşmaya gideceğim mi desin? Gazze'dekiler nefes alıyor ama yaşamıyor.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ

Bir Selahattin Demirtaş aşkıdır gidiyor bizim medyada veya belli çevrelerde. Allah'ın selamını vermeyenler bir anda nasıl Selahattin Demirtaş âşığı kesildi? Bu Selahattin Demirtaş aşkı değil, Recep Tayyip Erdoğan nefretidir. Demirtaş'ın seçilme imkân ve ihtimâli yoktur. Demirtaş öyle 'Bizim paramız yok' diye fukaralık edebiyatı yapmasın.''

Haberin Devamı