Magazin Çelik'ten dikkat çeken terör mesajı

Çelik'ten dikkat çeken terör mesajı

Paylaş
Çelik'ten dikkat çeken terör mesajı

Ünlü şarkıcı Çelik Erişçi, bugün Şemdinli'de 10 asker ve 8 sivilin şehit olmasının ardından Twitter hesabından bir video yayınladı ve 'Ne kadar duyarlı bir sanatçıyım. Şehitlere rahmet ailelerine başsağlığı diledim ve konu çözüldü.' diye konuştu

Terör örgütü PKK Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Durak karakolunun olduğu bölgeye teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Hain saldırıda 10'u asker, 8'i sivil vatandaş olmak üzere 18 kişi şehit oldu.

Acı haberin ardından birçok ünlü sanatçı sosyal medyadan terörü kınayan mesajlar yayınladı.

Bu mesajların en ilginci ise ünlü popçu Çelik Erişçi'den geldi.

'Ne kadar duyarlı bir sanatçıyım. Şehitlere rahmet ailelerine başsağlığı diledim ve konu çözüldü' yazarak bir video yayınlayan Çelik, farklı bir noktaya dikkat çekti.

Çelik'in mesajının tamamı şöyle:

"Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Geride kalan elemli ve acılı ailelerine başsağığı diliyorum, Allah sabırlar versin. Böylece tüm toplumun takip ettiği sosyal medya önünde mesajımı vererek sanatçı duyarlılığımı göstermiş oldum. Biraz sonra maçı izleyip, çekirdek yeyip kola içerken kimsenin haberi olmayacak. Ama herkes bizim ne kadar duyarlı olduğumuzu ve mesaj verdiğimizi görecek. Böylece toplumu kandırmış olacağız. Kendimizi de kandırmış olacağız. Toplum kendini kandırıyor, insanlar birbirlerini kandırıyor. Bakalım bu kandırmacayla ne kadar yol alacağız.

Allah vatanımızı milletimizi korusun. Vatanıma barış, sağlık ve huzur getirsin, tüm kalbimle diliyorum. Ama her şeyden önce hepimize akıllar fikirler versin inşallah."

Haberin Devamı