Magazin Cem Yılmaz kendisini eleştiren Kadir İnanır'a göndermede bulundu

Cem Yılmaz kendisini eleştiren Kadir İnanır'a göndermede bulundu

Paylaş
Cem Yılmaz kendisini eleştiren Kadir İnanır'a göndermede bulundu

Usta oyuncu Kadir İnanır'ın ünlü komedyenler Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz'a "sinema onlardan soruluyormuş" diye göndermede bulunmasının ardından Cem Yılmaz'dan imalı bir açıklama geldi

Komedyen Cem Yılmaz, son filmi 'Arif V 216'nın kamera arkası görüntülerinden oluşan 'Arif V 216 Yapmışlar Ama Nasıl?' belgeseli için düzenlenen özel gecede merak edilenleri cevapladı. Cem Yılmaz geçen günlerde kendisini eleştiren usta oyuncu Kadir İnanır'a da göndermede bulundu.

Haberin Devamı

'BİRÇOK İNSAN SİNEMAYI BIRAKABİLİR'

Cem Yılmaz, filmin belgeselinin yapılması ile ilgili olarak, "Bir yandan olumsuz tarafı da olabilir. Birçok insan sinemayı bırakabilir. Çünkü çok iyi gitar çalan birini görünce yeni gitar çalmaya başlayan birinin hevesi kırılabilir. Bizimkisi de aynı durum. Hayırlı da olabilir" dedi.

'SİNEMAYI BIRAKACAK KİŞİLER KOMEDYENLER Mİ?'

Muhabirlerin "Sinemayı bırakabilecek birkaç kişi dediniz. Bu kişiler komedyen mi acaba?" sorusuna Cem Yılmaz'dan flaş bir yanıt geldi.

'KOMEDYENLER DEĞİL DRAMA OYUNCULARI İÇİN SÖYLEDİM'

Başarılı komedyen, "Yok komedyen değil. Özellikle drama oyuncuları için söyledim" sözleriyle, usta oyuncu Kadir İnanır'a gönderme yaptı. Kadir İnanır, daha önce "Ülkenin sinemasını komedyenler kurtaracakmış" şeklindeki sözleriyle Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ı eleştirmişti.