Magazin Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu evlendi

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu evlendi

Paylaş
Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu evlendi

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu Pera Palas Otel'de gerçekleştirilen törenle dünyaevine girdi

Magazin dünyasının kalbi Pera Palas Otel’de attı. Komedyen Cem Yılmaz ve dört aylık hamile sevgilisi Ahu Yağtu, 150 seçkin davetlinin katıldığı bir törenle nikâh masasına oturdu.

Haberin Devamı

Davetlileri, törenin gerçekleştirildiği salonun kapısında Cem Yılmaz'ın annesi Sebahat Yılmaz ve babası Arif Yılmaz karşıladı.

Düğüne katılan ünlüler arasında Tarkan, Demet Akbağ, Demet Evgar, Yavuz Turgul , Tolga Çevik, Sezen Aksu, Şebnem Ferah, Mazhar Alanson ve eşi Birik Suden vardı. Ayrıca Özge Ulusoy-Hacı Sabancı çifti de düğüne katıldı.

Cem Yılmaz’ın nikâh şahitliğini, bel fıtığı ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu, Ahu Yağtu'nın nikâh şahitliğini ise Tülin Çamlıca yaptı.

Beren Saat ile Kenan Doğulu ilk kez Cem Yılmaz'ın nikâhında birlikte görüntülendi.

Düğün töreni öncesinde otel önünde park halindeki araçların trafik ekiplerince çekildiği görüldü. Trafik polisleri, otel önündeki trafik akışını sağlarken asayiş ekipleri de herhangi bir olaya karşı hazır bulundu. Düğün süresince Pera Palas Otel’in kapısında sağlık ve polis ekibi bekledi.

Haberin Devamı

CEM YILMAZ GÖRÜNTÜLENDİ

Düğün sırasında hava almak için otelin dışına çıkan Cem Yılmaz basın mensupları tarafından görüntülendi. Yılmaz bir süre dışarda kalıp yakınlarıyla sohbet ettikten sonra tekrar içeri girdi.

Yılmaz, kendisine seslenen basın mensuplarına ise sadece bakmakla yetindi. Ünlü pop şarkıcısı Tarkan, düğüne gelişinde ise basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tarkan, düğünün gerçekleştiği otelin kapısından korumalar eşliğinde güçlükle girebildi.

"EVLİLİK CÜZDANI CEM BEYİN ELİNDEYDİ"

Düğün çıkışında basın mensuplarına bir açıklama yapan ünlü şarkıcı Ümit Besen, "Harikaydı her şey. Cem Yımaz ’Nikâh masası’ şarkısıyla dans etmek istedi. Biz de ilk şarkı olarak bunu seçtik. İçeride çok güzel bir atmosfer var" dedi. Nikâhın ardından kimin ayağa bastığının sorulması üzerine Besen, "Kimin bastığını görmedim ama evlilik cüzdanı Cem Bey’in elindeydi" diye konuştu.