Magazin Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ın tablo rekabeti

Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ın tablo rekabeti

Paylaş
Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ın tablo rekabeti

Şahan Gökbakar ile Cem Yılmaz’ın komedideki rekabeti başka bir boyuta taşındı. Şahan Gökbakar, projelerinden servet kazanan Cem Yılmaz gibi sanat eserlerine yatırım yapmaya karar verdi. Şahan Gökbakar, dün de yeni aldığı Neşe Erdok imzalı tabloyu sosyal medya hesabından paylaştı

Ünlü komedyenler Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar'ın rekabeti tablolara da sıçradı. Filmleri ve stand-up şovlarının yanı sıra reklamlardan da servet kazanan Cem Yılmaz, evini ve ofisini ünlü sanatçıların tablolarıyla donattı.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz, sık sık milyonluk tablolarının önünde verdiği pozları Instagram hesabından paylaşıyor. Sanat aşığı Cem Yılmaz'ın büyük rakibi Şahan Gökbakar'dan da dün sürpriz bir hamle geldi.

Şahan Gökbakar, dünyaca ünlü Türk ressam Neşe Erdok'un bir tablosunu satın aldı. 70 bin liralık tabloyu ofisine asan komedyen, eserin önüne geçip poz verdi. Bu pozu Instagram'da paylaşan komedyene "Resim koleksiyonu olan Cem'e yeni rakip çıktı" yorumu yapıldı. Şahan Gökbakar'ın "Karıcığım, eve astırmadın ya şu güzel eseri, ne diyeyim" diye eşi Selin Gökbakar'a seslenmesi ise takipçilerini güldürdü.