Gündem Cemal Kaşıkçı için İstanbul'da gıyabi cenaze namazı

Cemal Kaşıkçı için İstanbul'da gıyabi cenaze namazı

Paylaş
Cemal Kaşıkçı için İstanbul'da gıyabi cenaze namazı

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı için Fatih Camii'nde cuma namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılınıyor

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen, Washington Post yazarı da olan gazeteci Cemal Kaşıkçı için gıyabi cenaze namazı kılınıyor.

Haberin Devamı

Fatih Camii'nde cuma namazı sonrası kılınacak cenaze namazına, Kaşıkçı'nın dünyanın farklı ülkelerinden gelen gazeteci arkadaşları da katılıyor. AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Cemal Kaşıkçı için Fatih Camii'nin yanı sıra Ankara'da Kocatepe Camii'nde ve birçok ilde de cuma namazı sonrası gıyabi cenaze namazları kılınacağını kaydetti.

DÜNYANIN BİRÇOK ŞEHİRDE GIYABİ NAMAZ KILINACAK

Öte yandan Türk-Arap Medya Derneği (TAM) Başkanı Turan Kışlakçı da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul'un yanı sıra Cemal Kaşıkçı için Mekke, Londra, Paris, Washington, İslamabad, Jakarta, Rabat, Tunus, Kuveyt gibi dünyanın dört bir yanındaki birçok şehirde gıyabi cenaze namazları kılınacağını bildirdi.

Haberin Devamı