Magazin Cemil İpekçi 'Affedin Beni' dedi

Cemil İpekçi 'Affedin Beni' dedi

Paylaş
Cemil İpekçi 'Affedin Beni' dedi

Modacı Cemil İpekçi, kendi yaşam tarzını kaleme aldığı, 'Affedin Beni' adlı ilk kitabını, İstanbul'dan sonra yaşadığı Bodrum'da tanıttı

Sevenleriyle Midtown Alışveriş Merkezi’ndeki D&R Store’de bir araya gelen İpekçi, Destek Yayınları’ndan çıkan kitabının tanıtımı öncesinde, kısa bir söyleşi de yaptı.

Söyleşiye yaklaşık 100 kişi katıldı. İpekçi, sıraya giren hayranları için kitaplarını imzaladı. Kitap imzalatmaya gelen Yeliz Sakarya’nın kucağındaki 4 aylık Eliz de Cemil İpekçi’nin dikkatinden kaçmadı. Eliz’i kucağına alan İpekçi, bir süre sevdikten sonra annesi için kitabını imzaladı.

Bu yaşamı kendisi seçmediğini, böyle yaratıldığını belirten Cemil İpekçi "Yaşama biçimimi her zaman ‘seçim’ olarak nitelendirdiler. Kim bu kadar çok aşağılanmak için seçim yapar ki? İşte bu kitap, benim yaşam biçimimi, saçmalıklarımı, aptallıklarımı, bana doğru gelenleri, başkalarına yanlış gelenleri anlatıyor. Sizler gibi olamadığım için ‘Affedin Beni’ demek istedim" dedi.

BEŞ KİTAP YOLDA


Bütün yaşamının iğne, iplik ve kumaşlarla geçtiğini de dile getiren Cemil İpekçi, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dört yaşında iğneyle dikiş yapmayı öğrendim, 6 yaşında ise ablama çok güzel bir elbise diktim. Bütün yaşamım, iğne, iplik ve kumaşlarla geçti. Hayatımda yarım bıraktığım şeylere devam etme kararı aldım. 1977 yılında resim yapmayı bırakmıştım. Artık resim yapmaya başlayacağım. Kitabı her zaman düşünmüştüm, şimdi kitaplar sıraya dizildi. Mart ayında Günah, sonra Ateş, Toprak, Su ve Hava isimli, baştan sona hayatımı konu alan kitaplarımı çıkartacağım. Bu yolda her zaman yanımda olan dostlarıma çok teşekkür ederim."


Sezer ŞAHİNDAŞ/BODRUM (Muğla), (DHA)

Haberin Devamı