Türkiye (Son Dakika) Cenaze dönüşü feci kaza! 4 ölü

Cenaze dönüşü feci kaza! 4 ölü

Paylaş
Cenaze dönüşü feci kaza! 4 ölü

İzmir'deki bir yakınlarının cenazesinden Adana'ya dönen aile Konya'nın Akşehir ilçesi yakınlarında kaza yaptı, araçta bulunan 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

İzmir’de bir yakınlarının cenazesine katılan 6 kişi, 34 yaşındaki Ergün Akbaş yönetimindeki araçla memleketleri Adana’ya gitmek üzere yola çıktı. İddiaya göre sürücü Akbaş’ın direksiyonda uyuklaması sonucu kontrolden çıkan araç şarampole devrildi. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Haberin Devamı

Kazanın şoför Ergün Akbaş’ın (solda) uyuması üzerine meydana geldiği iddia ediliyor. Kazada Akbaş’ın eşi Hicran Akbaş da (sağda) yaşamını yitirdi.

Araçlardan çıkartılan yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yaralılardan Hicran Akbaş (36), Ayşe Akbaş (58), Nermin Cengiz (55) ve Limon Çakı (50) yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer38502","38502","201511","38502-385419.jpg","1", "0","Cenaze dönüşü feci kaza: 4 ölü");

Kazadan yaralı olarak kurtulan sürücü Ergün Akbaş ile Ayhan Cengiz (29) ise ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Feci kazada; Limon Çakır (solda) Nermin Cengiz (ortada) Hicran Akbaş (sağda) ve Ayşe Akbaş yaşamını yitirdi.

’SÜRÜCÜ UYUKLADI’ İDDİASI!

Ergün Akbaş’ın uyuklaması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kazanın meydana geldiği iddia edildi. Cenazeler Cumhuriyet Savcısı ve jandarmanın incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

DHA