Futbol Çenesi kırılan Belhanda'ya özel maske
Paylaş
Çenesi kırılan Belhanda'ya özel maske

Kasımpaşa maçında Veysel Sarı'nın müdahalesi sonrası çenesi 2 yerinden kırılan Belhanda, ameliyat edilmişti. 5 ya da 6 hafta sahalardan uzak kalması beklenen Faslı oyuncunun özel bir maske sayesinde 2 hafta içerisinde takıma dönmesi bekleniyor.

Galatasaray'da Younes Belhanda'nın çenesinden yaşadığı sakatlık nedeniyle 18 Eylül'deki Club Brugge, 22 Eylül'deki Yeni Malatyaspor, 28 Eylül'deki Fenerbahçe, 1 Ekim'deki PSG ve 5 Ekim'deki Gençlerbirliği maçlarını kaçırması bekleniyordu.

Haberin Devamı

Özel bir maske ve beslenme programı sayesinde 2 hafta içerisinde takıma dönebileceği öğrenilen Belhanda'nın tedavisi sürüyor. Belhanda'nın Fenerbahçe derbisine yetişme ihtimali düşük olsa da var. PSG maçında ise sahada olma şansı biraz daha yüksek.

Belhanda, taraftara sosyal medyadan "Desteğinizin benim için anlamının çok büyük olduğunu bilmenizi istedim. Bir an önce formama kavuşacağım" mesajını gönderdi.

Faslı oyuncu, Galatasaray kariyerinde şimdiye dek 15 maç kaçırdı. Galatasaray bu maçlarda 5 mağlubiyet 4 beraberlik alarak 23 puan kaybetti.