Spor Cengiz Ünder oynayacak mı? Liverpool - Roma maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Cengiz Ünder oynayacak mı? Liverpool - Roma maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Paylaş
Cengiz Ünder oynayacak mı? Liverpool - Roma maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bu sezon Devler Ligi'nde harikalar yaratan iki takımı buluşturan maçta İngiliz devi Liverpool, gururumuz Cengiz Ünder'in formasını giydiği İtalyan'ın güçlü takımı Roma'yı ağırlayacak. Peki, Liverpool - Roma maçı şifresiz hangi kanalda, saat kaçta?


Şampiyonlar Ligi heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Bir tarafta Manchester City'i deviren Klopp yönetimindeki Liverpool. Diğer tarafta Barcelona engelini aşan Cengiz Ünderli Roma... İlk maç İngiltere'de oynanacak. Liverpool ev sahibi avantajını kullanarak tur için şansını artırmak istiyor. Cengiz Ünderli Roma ise evinde oynayacağı maç öncesinde avantajı yakalamak istiyor.

Liverpool - Roma maçı şifresiz hangi kanalda, saat kaçta?


24 Nisan Salı günü saat 21:45'de başlayacak mücadele TRT1'den canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER


Liverpool: Karius, Arnold, Lovren, Dijk, Robertson, Milner, Henderson, Chamberlain, Salah, Mane, Firmino

Roma: Alisson, Fazio, Manolas, Jesus, Florenzi, Strootman, De Rossi, Nainggolan, Kolarov, Cengiz, Dzeko

Cengiz Ünder'li Roma bir önceki turda deplasmanda 4-1 yenildiği Barcelona'yı 3-0'lık flaş skorla devirerek büyük bir sürprize atmış ve adını yarı finale yazdırmıştı.

Manchester City'yi iki maçta da yenerek yarı final biletini cebine koyan Muhammed Salah'lı Liverpool'da Roma'nın rakibi olmuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final serisinin diğer ayağında ise Real Madrid ile Bayern Munih eşleşmişti.

ADA'NIN EN İYİSİ SALAH


İngiltere Premier Ligi’nin altını üstüne getiren, Liverpool formasıyla olağanüstü bir performans sergileyen Mohammed Salah, Profesyonel Futbolcular Birliği (PFA) tarafından, Ada’da sezonunun en iyi oyuncusu seçildi. Kevin De Bruyne, Leroy Sane, David Silva, Harry Kane ve David de Gea ile yarışan Mısırlı yıldız, bu sezon çıktığı 46 maçta 41 gol, 13 asist ile oynadı. 25 yaşındaki futbolcu, bu akşamki karşılaşmada da Liverpool’un en önemli kozu olacak.

"FİNALE ÇIKMAK İSTİYORUZ"


Milli yıldızımız maç öncesinde İtalya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Corriere dello Sport’a konuştu. Finale çıkmak için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini belirten Cengiz, “Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Umarım finale de hep beraber çıkacağız” dedi. Liverpool’un en tehlikeli silahı Salah hakkında da konuşan genç yıldız, “Roma’nın, Salah’ın yerine beni seçmiş olmasından dolayı büyük gurur duyuyorum. Onun yerini aldığım için beklentiler çok fazla” dedi.

Haberin Devamı