Magazin Cenk Eren: Kadavra olmak istiyorum

Cenk Eren: Kadavra olmak istiyorum

Paylaş
Cenk Eren: Kadavra olmak istiyorum

Emre Saygı’nın Youtube’dan canlı yayınlanan programı ‘Hadi Be’nin konuğu olan Cenk Eren, kadavra olmak istediğini açıkladı

Youtube’dan canlı yayınlanan programa konuk olan Cenk Eren şaşırtan açıklamalarda bulundu.

İşte Cenk Eren'in açıklamasının satır başları:

"Geçtiğimiz yaz Saba Tümer’le birlikte tatile gittik. Ben sahilde şezlonga oturduğum anda şezlong kırıldı. Saba’da Cenk az ye diye dalga geçince 2 ayda 10 kilo verdim. İnsan ne kadar kilo verirse genç gözüküyor.

Eskiden yaşlılığı kafama çok takıyordum ama daha sonra olgunlaştığımı hissetmeye başladım. Şu an yaş almanın kötü bir şey olmadığını düşüyorum.

ÖLÜMDEN KORKMUYORUM


Aslında ölümden korkmuyorum ama toprağın altına girmekten orada yalnız kalmaktan korkuyorum. Toprağın altına girmemek içinde kadavra olmak istiyorum.

Uzun yıllardır karavanla Türkiye turuna çıkmak istiyorum. Tabi bu turda çocukluk arkadaşlarımda olacak. Çünkü ilk şöhret olmaya başladığımda bende noldum delisi hastalığına yakalandım. Psikoloğum şöhret güzel ama geçmişinden kopma sakın dedi. O yüzden arkadaşlarım hazır karavanım hazır ama vaktim yok.

Çok titiz birisiyim. Bu bende ruh hastası boyutundaydı ama 8 ay önce barınaktan köpek sahiplendim şimdi biraz daha durulmaya başladım titizlikte. Ayrıca çok hırslıydım bu bana kötü şeyler yaptırdı. Ama hırslarımı törpülemeye başladım ve daha mutlu olmayı öğrendim”

Haberin Devamı