Ekonomi Ceplere '501' geliyor

Ceplere '501' geliyor

Paylaş
Ceplere '501' geliyor

Tivibu ve IPTivibu'dan sonra kullanıcılarına bir sürpriz daha yapan TTNET, GSM sektörüne el attı. 501'li numaralar geliyor

6 milyonun üzerindeki abone sayısıyla Türkiye’nin en büyük internet servis sağlayıcısı olan TTNET, bugün Ortaköy Esma Sultan Yalısı’nda gazetecileri ağırladı. Tivibu ve IPTivibu’dan sonra kullanıcılarına bir sürpriz daha yapan TTNET, GSM sektörüne de el attı.

Haberin Devamı

Son olarak avantajlı mobil iletişim çözümlerini tüketicilerle buluşturan TTNET, “ADSL ve cep telefonu hattı – İkisi bir arada, tek faturada” kampanyasıyla yeni bir dönemin kapılarını araladı. İnternetten sonra “501” hatları da kullanıcılara ulaştırmayı hedefleyen şirket, Avea altyapısını kullanarak kullanıcıların internete bağlanmak dışında cep telefonlarıyla görüşme yapabilmelerini de sağlayacak.

İnternet ve telefonu bir araya getiren ve bu şekilde faturaları da teke indiren TTNET’in Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, faturanın artık bir kalemde görüleceğini ve telefon görüşmesi yapan kullanıcıların bilgilerini Avea’dan alarak kendi faturalarına ekleyeceklerinin altını çizdi.

Şimdilik sadece Avea’nın altyapısını kullanacağını dile getiren Yılmaz, ilerleyen yıllarda diğer operatörlerle de masaya oturabileceklerine dikkat çekti. Mevcut internet tarifelerine de değinen Yılmaz, 49 TL’ye sınırsız internet paketinden faydalanan kullanıcıların, 10 lira daha fazla ödemek kaydıyla her yöne 200 dakika ücretsiz bir şekilde konuşabileceğini dile getirdi.

Haberin Devamı

TTNET ile görüşme yapan kullanıcılar, dakika başına 10 kuruşluk ödeme yaparken, 1 SMS ücreti de yine 10 kuruş olarak belirlendi. Bunun yanı sıra 6 saniyelik konuşmanın bedeli de 1 kuruş olarak hesaplandı.

“TTNET kontörlü sisteme geçecek mi?” sorusu üzerine böyle bir düşüncelerinin olmadığını ifade eden Yılmaz, Wirofon hizmetinin mevcut paketlerde yer almayacağını da sözlerine ekledi.

(Hürriyet)