Magazin Ceyda Düvenci oğlunun fotoğrafını paylaştı!

Ceyda Düvenci oğlunun fotoğrafını paylaştı!

Paylaş
Ceyda Düvenci oğlunun fotoğrafını paylaştı!

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti 3 gün önce dünyaya gelen oğullarının fotoğrafını paylaştı

İki yıl önce kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile nikah masasına oturan Ceyda Düvenci 3 gün önce ikinci kez anne oldu.

Ceyda Düvenci oğlu Okan Ali'nin ilk fotoğrafını Instagram hesabında "Hayatın içinde, hayata dair bir sürü şey olup biterken. Kendi dünyama çekildim yuvamda sevdiklerimle son iki ay hayatımın mucizesini yaşadım. Seni kucağıma almak için hazırlıklarım büyük oldu... Emekle ve aşkla bekledim seni. Endişeli, umut dolu, aşkla, korkularımın üstüne gide gide... 9 ay sabırla bazen de sabırsız... Baban ve kardeşin en büyük gücüm oldu. Ve tabii ki her endişelendiğimde içimde kıpırdanıp 'anne iyiyim, korkma' diyen sen de... Ve 01-07-17 hayat başkalaştı. Sesini duyduğum an dakikalar süren bir ağlama başladı bende ameliyathanede. Hıçkıra hıçkıra ağladım. Tüm yaşadıklarım, yüklerim, sıkıntım, kendime kızmalarım, endişelerim aktı gözlerimden ve gitti... Sonra babanın kucağında kokladım seni ilk... Şimdi artık dimdik duruyorum... Hoşgeldin oğlummm... Aşkla,saygıyla, hayranlıkla,sonsuz bağlı olduğum adamın meyvesi hoşgeldin. Güzeller güzeli ablan, mükemmel baban ve ben seni nasıl bekledik bir bilsen... Yuvamıza geldiğinden beri hayatımızı nasıl başkalaştırdığını sana ömür boyu anlatıcam. Balköpüğüm bile başkalaştı ve muhteşem bir abla oldu sana daha ilk günlerinde...Hoşgeldin ömrümün 2. Meyvesi. Hayatın mucizelerine inanan, güçlü,aşk dolu herkese selam olsun... Darısı isteyen herkesin başına sağlıkla..." notuyla paylaştı.


ABLA KARDEŞ BULUŞTU


Bülent Şakrak, Melisa ve Okan Ali'nin yer aldığı fotoğrafı Instagram'da paylaştı. Altına da şu notu düştü: "Biz mutluluğumuzu dünyanın en cesur kadını olan Annemiz Ceyda Düvenci'ye borçluyuz... Çünkü o bu denli kararlı ve cesur olmasa bu tabloyu oluşturamazdık... Ben ve çocuklar ona minnettarız... Ne demiş Neşet dede: İnsandan doğanlar insan olurlar, hayvandan doğanlar hayvan olurlar! İkisi de bu dünyaya gelirler, ana haktır! Sen bu sırra erdin mi? Bizden dualarını esirgemeyen bütün aleme de kalbimizin yettiği kadar şükranlarımızı sunuyoruz. Var olun!"






'Yılın Ünlü Annesi' Ceyda Düvenci oldu


Ceyda Düvenci ikinci kez anne oldu


Ceyda Düvenci'ye Amerika'da sürpriz baby shower partisi!

Haberin Devamı