Merkez Ceyhan Belediyesi ekipleri mahalleleri tek tek dolaşıyor

Ceyhan Belediyesi ekipleri mahalleleri tek tek dolaşıyor

Paylaş
Ceyhan Belediyesi ekipleri mahalleleri tek tek dolaşıyor

Ceyhan Belediyesi ekipleri mahalleleri tek tek dolaşıyor

Ceyhun ÖZER/CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediyesi ekipleri, ilçenin mahallelerini tek tek dolaşarak sorunları yerinde çözüyor.

Kadın eli ekipleri ile derman ekipleri kırsalda bulunan mahalleleri haftanın yedi günü gezerek sorunları dinliyor ve çözüme kavuşmasını sağlıyor. Durhasandede, Yellibel ve Kılıçkaya Mahalleleri'nde dolaşan ekipler vatandaşların sorunlarını dinleyerek tüm talepleri yerine getiriyor.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte güzel işlere imza atmaya ettiklerini söyledi. Ceyhanlı hemşehrileri ile sık sık görüşen ve taleplerini dinleyen Başkan Erdem; "Bugün Durhasandede, Yellibel ve Kılıçkaya Mahallelerimiz'de ekiplerimiz ile birlikte güzel işler başardık. Temizlik, asfalt çalışması, dezenfekte, ağaç budamaları, tüm gerekli olan temizlikleri köylerimizde yaparak vatandaşlarımızın gönüllerini fethettik. Derman ve kadın eli ekiplerimiz ile vatandaşlarımızın mahallelerindeki eksikleri söyleyerek yerine getiriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hemşehrilerimizin yüzünü güldürmeye devam ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı