Ceyhan Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti'nden Başkan Kadir Aydar'a ziyaret

Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti'nden Başkan Kadir Aydar'a ziyaret

Paylaş
Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti'nden Başkan Kadir Aydar'a ziyaret

Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti'nden Başkan Kadir Aydar'a ziyaret

Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- ADANA'nın Ceyhan ilçesinde, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şahin Özer Başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, yeni seçilen Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ı makamında tziyaret etti.
Belediye Başkanı Kadir Aydar yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirterek; Ceyhan'da yaşayan her kesim ile birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya devam edeceklerini söyledi. Aydar, ''Hizmetimizin ayrımı asla olmayacak. Bu kentte yaşayan herkese hizmeti eşit bir şekilde tüm birimlerimiz verecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Halka hizmet için geldik ve en güzel, en kaliteli hizmetimiz nasıl olacak süreç içinde görülecek'' diye konuştu.
Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şahin Özer'de Başkan Aydar'ı tebrik ederek başarılar diledi. Özer'' Eminim ki halka vaat ettiğiniz projeleri, belkide daha fazlasını hayata geçireceksiniz. Bundan sonra ilçemize büyük katkılarınızın olacağına inanıyoruz. Zeydan Karalar Başkanımız ile Ceyhan da Büyükşehir olacağına inanıyoruz. Bizde Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti olarak sizden beklentimiz şehrimize güzellikler katmanızdır'' dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı