Ceyhan Ceyhan'da ücretsiz tiyatro etkinliği

Ceyhan'da ücretsiz tiyatro etkinliği

Paylaş
Ceyhan'da ücretsiz tiyatro etkinliği

Ceyhan'da ücretsiz tiyatro etkinliği

Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- ADANA'da Ceyhan Belediyesi tiyatro severler için ücretsiz tiyatro etkinliği düzenledi.
Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde sahnelenen Seni Anlatabilmek adlı oyun Ceyhan halkı tarafından büyük ilgi gördü. Anadolu kültürünün barışçı, birleştirici özünün temsilcileri olan Yunus Emre, Pir Sultan Abdal, Mevlana, Mahsuni, Ahmet Arif, Nazım Hikmet, Aşık Veysel, Mehmet Akif Ersoy, Uğur Mumcu gibi isimlerin hayatlarından kesitler anlatan tek kişilik tiyatro eserinin tiyatro sanatçısı Gürsel Fırat sahneledi.

Ceyhan Belediyesi’nin kültürel etkinlikleri arttırmak amacıyla ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunduğu etkinlik hakkında bilgi veren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, "Ceyhan’da sosyal yaşamın renklenmesi için bu tür hizmetleri önemsiyoruz. Ebeveynlerin çocuklarını yanlarına alarak akşamları eğlenceli vakit geçirecekleri, aynı zamanda eğitici, öğretici faaliyetlerden vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile faydalanmalarını istiyoruz. 8 aydır onlarca kültürel etkinlik düzenledik. Vatandaşlarımızın ücretsiz olarak faydalanacağı etkinlikleri giderek arttıracağız. Ceyhan sanat, spor ve bilim kenti olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı