Magazin Ceylan Çapa'dan kavga iddialarına yanıt: Kalbim etkilenmiyor

Ceylan Çapa'dan kavga iddialarına yanıt: Kalbim etkilenmiyor

Paylaş
Ceylan Çapa'dan kavga iddialarına yanıt: Kalbim etkilenmiyor

Ceylan Çaba, sevgilisi Serkan Uçar'la tokatlaşmaya kadar varan şekilde kavga ettiği iddialarına sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla yalanladı

Türkbükü'nde tatil yapan çiftin, eğlendikleri barda kavgaya tutuştuğu ve giderek şiddetlenen kavgada önce Ceylan Çapa'nın Serkan Uçar'a tokat attığı buna karşılık olarak Uçar'ın da sevgilisine yumruk attığı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Ceylan Çapa kavga iddialarına Instagram hesabından cevap verdi. Çapa olayı yaşayanın kendisi olmadığı ve Uçar'la aşklarının devam ettiğini belirterek çıkan haberleri birinci ağızdan yalanladı.

İşte Ceylan Çapa'nın o açıklaması:

"Bugün medyada çıkan "tokatlı/itmeli" olayın başrol oyuncusu ben değilim, sadece fotoğraftaki gerçekten benim o kadar. Çünkü yazıldığı gibi bir şey yaşamış değilim, yaşasam zaten şu an hâlâ sevgilimin elini tutuyor olmam, merak etmeyin... Hayatı seviyorum, aşkı yaşamayı da... Ve ben çok güzel bir şey yaşıyorum. Aşkın getirdiği bu yüksek enerji öyle bir şey ki sürekli bu şekilde yalan şeyler yazılıp çizilse dahi kalbim etkilenmiyor. O yüzden derim ki: Hep sevgiyle kalın. "

Haberin Devamı