Magazin Ceylan Özgül kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Ceylan Özgül kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Ceylan Özgül kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Adnan Oktar'ın eski müridlerinden Ceylan Özgül, dünkü gözaltı olayından sonra gündeme oturdu. Örgetten geçen sene kaçarak ayrılan Özgül, Adnan Oktar hakkındaki bilinmelenleri tek tek anlattı. Ceylan Özgül, yaşadığı dönemi pişmanlıkla anlatırken "Lüks bir cezaevi" tabirini kullanıyor. Peki Ceylan özgül kimdir?

Adnan Oktar ve ekibine dün operasyon düzenlendi. Adnan Oktar ve beraberindeki kişiler gözlatına alındı. Bu gelişmelerin ardından tüm Türkiye bütün gün bu haberi konuşurken gözler eski "kedicik" Ceylan Özgül'e çevrildi. Geçen yıl Adnan Oktar'ın villasından terlikleriyle kaçan Ceylan Özgül, neler yaşadığını tek tek Posta'ya anlattı.

Haberin Devamı

Örgütün iç yüzünü 2011'de anladığını söyleyen Ceylan Özgül, Adnan Oktar için ailesinden vazgeçtiğini ve onlara çok kötü günler yaşattığını belirtiyor. Örgüt için ise "lüks bir cezaevi" tabirini kullanıyor.

CEYLAN ÖZGÜL KİMDİR?

27.08.1980 doğumlu olan Ceylan Özgül 38 yaşında. Uğur Kolejini bitiren Ceylan Özgül refah seviyesi yüksek bir aileden geliyor. Ceylan Özgül, İstanbul Üniversitesi mezunu. Babası elektrik mühendisi olan Ceylan Özgül, aslen Balıkesirli ve Ayvalık ilçesi Altınova nüfusuna kayıtlı.

2007 yılında elektrik mühendisi olarak İstanbul'da yaşayan babası Feridun Özgül, kızını Adnan Oktar örgütünden kurtarmayı denemiş. Kızını alan baba Ceylan Özgül’ü memleketi Balıkesir Ayvalık‘a götürülmüş. Ancak Ceylan Özgül babasıyla ilgili “beni zorla alıkoyuyor” şikayetinde bulunmuş. Reşit olduğu için de baba Fenidun Özgül tutuksuz yargılanmıştı.

Haberin Devamı