Ceylanpınar Ceylanpınar'da Polis haftası kutlandı

Ceylanpınar'da Polis haftası kutlandı

Paylaş
Ceylanpınar'da Polis haftası kutlandı

Ceylanpınar'da Polis haftası kutlandı

Şafak SAĞ/CEYLANPINAR (Şanlıurfa), (DHA)- ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar ilçesinde, 10 Nisan Polis Haftası etkinliklerle kutlandı.
Hükümet konağı bahçesinde Atatürk büstüne çelenk koyma ile başlayan etkinliklere İlçe Kaymakamı Mehmet Keklik, Belediye Başkanı Abdullah Aksak, İlçe Emniyet Müdürü Aydın Özdoğan, kurum amirleri ve çok sayıda polis memuru katıldı.
Hükümet konağında düzenlenen çelenk koyma töreninin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından öğretmenevinde resepsiyon verildi. Burada davetlilere hitap eden İlçe Emniyet Müdürü Aydın Özdoğan, yüksek bir vazife şuuruyla 174 yıldır millete hizmet ettiklerini belirterek, "Emniyet güçlerimiz anayasa ve kanunlara sadakat, hukuka riayet ve üstün vazife azmiyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için gece gündüz fedakârca çalışmaktadır. Suç önleyici tedbirleri almak, faillerin adalete teslim edilmesini sağlamak, huzur ve asayişi tesis etmek için çaba sarf eden Emniyet Teşkilatımız, vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimseyerek vatandaşımızın huzurlu, mutlu ve güvenli bir şehirde yaşaması için ellerinden gelenin en iyisini yapmaktadır" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı