Türkiye (Son Dakika) Cezaevi firarisini buzdolabında yakaladılar!

Cezaevi firarisini buzdolabında yakaladılar!

Paylaş
Cezaevi firarisini buzdolabında yakaladılar!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir derneğe yapılan baskında cezaevi firarisi olan bir kişi buzdolabı içerisine gizlenmiş olarak yakalandı

Antalya Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Manavgat’ta faaliyet gösteren ve kumar oynatıldığı belirtilen bir derneğe mahkeme kararıyla baskın düzenledi. Baskında 1 adet tombala makinesi, tombala oyununda kullanılan kartlar ve diğer aparatlar ele geçirilirken, 34 kişi hakkında işlem yapıldı. Ayrıca aramada, buzdolabının içerisine saklanmış bir kişi yakalandı. Yakalanan M.Ş.Ö’nün, GBT sorgulamasında, Burdur Açık Cezaevi’nden firar ettiği tespit edildi. M.Ş.Ö., sorgusunun ardından Alanya Cezaevine teslim edildi.

Pazartesi Pazarında Asayiş ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, açıktan tezgah üzerinde tütün ve makaron sattığı tespit edilen bir kişiden 10 kilogram tütün ve bin adet makaron elde edildi.

Sanayi Kavşağında şüphe üzerine durdurularak arama yapılan bir otomobil içerisinde ise bir adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 2 adet mermi yakalandı.

İHA

Haberin Devamı