Magazin Cezaevinde olan oyuncu Ufuk Bayraktar'dan ilk poz!

Cezaevinde olan oyuncu Ufuk Bayraktar'dan ilk poz!

Paylaş
Cezaevinde olan oyuncu Ufuk Bayraktar'dan ilk poz!

Bir döneme damga vuran 'Ezel' dizisinde Ramiz Dayı'nın gençliğine hayat veren oyuncu Ufuk Bayraktar, 2007 yılında karıştığı bir kavgada babasına ait ruhsatsız silahı üzerinde bulundurduğu için yargılandığı davadan hapis cezası almıştı. Kesinleşen 6 aylık cezası nedeniyle Silivri Cezaevi'nde bulunan Ufuk Bayraktar'ın hapis günlerine ait ilk fotoğrafı gün yüzüne çıktı

Türk bayrağının önünde poz veren oyuncunun cezaevinde senaryo yazarak, kitap okuyarak ve spor yaparak zamanını geçirdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Cezası 3 Mart'ta bitecek olan 37 yaşındaki Ufuk Bayraktar, 'Ezel' dizisinde hayat verdiği Ramiz Dayı'nın (Tuncel Kurtiz) gençliği rolüyle hafızalarda yer etmişti.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Genç oyuncunun elindeki tespihle verdiği bu poz kısa sürede sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı.

CEZAEVİNDEN MEKTUP GÖNDERMİŞTİ

Ufuk Bayraktar cezaevine girdikten sonra sosyal medya sayfasından bir mektup paylaşmış ve "Her erkeğin gençlik döneminde olduğu gibi benim de 2007 yılında karıştığım bir kavgada rahmetli babamın yadigarı ruhsatsız silahlı üzerimde bulundurmaktan dolayı kısa bir süre sizlerden uzak, yüce Türk adaletinin güvenli ellerinde olacağım. Her hayırda bir şer, her şerde de bir hayır vardır. İnşallah 6 ay sonra görüşürüz. Allah'a emanet olun" sözlerine yer vermişti.

Haberin Devamı

Ufuk Bayraktar son olarak "Vatanım Sensin" dizisindeki Dağıstanlı rolüyle seyircilerin karşısına çıkmıştı.