Gündem Cezaevinden firar eden sahte estetikçi yakalandı!

Cezaevinden firar eden sahte estetikçi yakalandı!

Paylaş
Cezaevinden firar eden sahte estetikçi yakalandı!

Adana'da kendisini doktor olarak tanıtarak aralarında bir hemşirenin de bulunduğu 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı iddiasıyla yargılanırken cezaevinden kaçan kuaför Soner G. yakalandı. Soner G., mahkumların kendisine baskı yaptığını ileri sürüp buna dayanamayarak kaçtığını söyledi

Hırsızlıktan hakkında kesinleşmiş 5 yıl 3 ay hapis cezası bulunan Soner G.'nin, Denetimli Serbestlik Yasası'na göre cezasının kalan kısmını çekmesi için gönderildiği Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan geçen günlerde firar etmesinin ardından polis ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı. Soner G.'nin Seyhan'da bir yakınına ait evde saklandığını belirleyen ekipler, sabaha karşı adrese operasyon düzenledi.

'BASKILARA DAYANAMADIM'

Evde yakalanan Soner G.'nin işlemlerin ardından Adana Adliyesi'ne götürüldüğü ve bir süre buradaki nezarethanede kaldıktan sonra cezaevine teslim edileceği öğrenildi. Bu arada Soner G. ilk ifadesinde Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu'na geldikten sonra oradaki mahkumların kendisine baskı yaptığını ileri sürüp buna dayanamayarak kaçtığını söyledi.

"SWİNGER ÇETESİNİ BEN ORTAYA ÇIKARDIM"


Soner Gülnaz, adliye çıkışında gazetecilere, "Adım, Soner Gülnaz, 1983 doğumluyum. Adanalıyım. Swinger çetesini ortaya çıkardım. Bütün şahısların hepsini biliyorum. Cezaevinde üzerime adam yolladılar. 2 gardiyandan şiddet gördüm. Bana değişik şeylerde bulundular" iddiasında bulundu. Soner Gülnaz, daha sonra polisler tarafından kapalı cezaevine götürüldü.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde hemşire olarak çalışan Merve Keleş'in dudakları, nisan ayında kendisini medikal estetik doktoru olarak tanıtan kuaför Soner G.'ye dolgu yaptırmasının ardından aşırı derecede şişmişti.

2 DAVA DAHA AÇILDI, TÜM DOSYALAR BİRLEŞTİRİLDİ

Keleş'in şikayeti ve medyada olayın duyulması üzerine Soner G.'nin, Z.L, G.S. ve eşi C.S'ye de dudak dolgusu ve botoks yaptığı ortaya çıkmıştı. Soruşturma sonunda Soner G. hakkında "Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'a muhalefet" suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Daha sonra sanıkla ilgili "dolandırıcılık" ve "taksirle yaralama" suçlarından 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle 2 dava daha açılarak tüm dosyalar birleştirilmişti.

Hırsızlıktan hakkında kesinleşmiş 5 yıl 3 ay hapis cezası nedeniyle cezaevinde bulunan sanığın, 1 Ağustos'ta görülen duruşmada bu davayla ilgili tahliyesine karar verilmişti. Bunun üzerine mağdur Merve Keleş de 3 Ağustos'ta karara itiraz etmiş ancak reddedilmişti. Soner G., geçen günlerde Denetimli Serbestlik Yasası'na göre cezasının kalan kısmını çekmesi için gönderildiği Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan firar etmişti.