Türkiye (Son Dakika) Cezaevinden tahliye oldu, ne bulduysa sokağa fırlattı

Cezaevinden tahliye oldu, ne bulduysa sokağa fırlattı

Paylaş
Cezaevinden tahliye oldu, ne bulduysa sokağa fırlattı

Denizli'de cezaevinden bir gün önce tahliye olan madde bağımlısı 24 yaşındaki Ümit Uğur K., kaldığı inşaatta eline geçen ne varsa sokağa fırlattı

Attığı tuğlalarla park halindeki 2 otomobilde hasara neden olan genç, polisler tarafından güçlükle ikna edilip gözaltına alındı.

1970- 1975 yılları arasında Denizlispor, Göztepe ve Şekerspor’da profesyonel olarak oynayan eski futbolcu ve antrenör Zafer K.’nin 3 çocuğundan Ümit Uğur K., 16 Eylül 2016 tarihinde evlerini ateşe vermişti. Ümit Uğur K. bu olayın ardından tutuklandı.



Bir süredir cezaevinde olan Ümit Uğur K., dün tahliye edildi. Tahliyesinin ardından kaldığı bir inşaatta uyuşturucu madde aldığı belirlenen Ümit Uğur K., eline geçen tuğla, demir çubuk, tahta parçası ne varsa sokağa fırlatmaya başladı.

Kendinde olmayan gencin attığı tuğlalardan, park halindeki iki otomobilin camları kırıldı, kaportalarında maddi hasar meydana geldi.



Sokaktan geçenler ise şans eseri yara almadan kurtuldu.

Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından güçlükle ikna edilerek binadan indirilen Ümit Uğur K., gözaltına alındı.
Oğlu için yetkililerden yardım isteyen Zafer K., "Oğlum, uçucu madde kullandığı zaman engel olamıyorum. Olay çıkardıktan sonra polisler götürüyor ancak yine serbest kalıp geliyor. Valimizden oğlumun tedavisi için yardım istiyorum" dedi.

Haberin Devamı