Spor Chelsea, QPR'yi ezdi: 6-1

Chelsea, QPR'yi ezdi: 6-1

Paylaş
Chelsea, QPR'yi ezdi: 6-1

İngiltere Premier League'in 36. haftasında Chelsea, sahasında Queens Park Rangers'ı 6-1 yendi

Hafta içinde deplasmanda Barcelona’yı yarı finalde eleyerek Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde finale çıkan Chelsea, sahasında düşmeme mücadelesi veren bir başka Londra ekibi QPR’ı ağırladı.

FERNANDO TORRES PATLADI

"Maviler" Torres’in hat-trick yaptığı maçta, Sturridge, John Terry ve Malouda’nın attığı gollerle galibiyete uzandı. Konuk ekibin tek golünü Cisse kaydetti. Bu arada Chelsea’den Terry ile QPR’lı Ferdinand arasındaki ırkçılık iddiaları nedeniyle Premier League yönetimi, karşılaşma öncesindeki tokalaşma törenini yaptırmadı.

TOTTENHAM RAHAT KAZANDI

Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için mücadele eden Tottenham Hotspur, sahasında Blackburn Rovers’ı Rafael van der Vaart ve Walker’ın golleriyle 2-0 mağlup etti.

SUAREZ'İN GÜNÜ

Geçen hafta sahasında West Bromwich’e yenilen Liverpool ise bu hafta Norwich City deplasmanında 3 puana 3 golle ulaştı. "Kırmızılar"ın gollerini 24, 28 ve 82’nci dakikalarda Suarez attı.

PUAN DURUMU VE TOPLU SONUÇLAR

Arsenal, deplasmanda Stoke City ile 1-1 berabere kaldı. Evsahibi takımın golünü 9. dakikada Crouch atarken, Londra ekibinin golünü 15. dakikada Robin van Persie kaydetti.

Ligde haftanın en önemli maçı bugün Manchester City ile Manchester United arasında oynanacak. Evsahibi Manchester City kazanması halinde son şampiyon Manchester United ile puanları eşitleyecek.

GOL KRALLIĞI

28 gol: Robin van Persie (Arsenal)
26 gol: Wayne Rooney (Manchester United)
22 gol: Sergio Agüero (Manchester City)
16 gol: Yakubu Aiyegbeni (Blackburn Rovers), Clint Dempsey (Fulham) ve Demba Ba (Newcastle United).

Haberin Devamı