Spor Chelsea savunmasında şok sakatlıklar

Chelsea savunmasında şok sakatlıklar

Paylaş
Chelsea savunmasında şok sakatlıklar

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşacak olan İngiliz ekibi Chelsea'de iki şok sakatlık yaşandı

Geçtiğimiz hafta sonu Liverpool ile karşılaştığı maçta sakatlık geçiren Lampard ve Ivanovic'ten kötü haber geldi.

Sakatlık geçiren futbolcuların durumları bugün netlik kazandı. Her iki futbolcunun da sahalardan en az bir ay ayrı kalacağı öğrenildi. Sakatlıkların üzerine denk gelen transfer sezonuna ilişkin Mourinho'ya yöneltilen transfer sorularına "Şu an için bir transfer çalışmamız olmadı. Ancak herşey mümkün olabilir. Sezon sonu kadromuzu daha güçlü hale getireceğiz" şeklinde konuştu.

ARSENE WENGER: "LONDRA DERBİSİNDE MESUT OLMAYACAK"


İngiltere Premier Ligi lideri Arsenal'in Türk kökenli yıldızı Mesut Özil'in sahalara dönüşü uzadı. Omuzundan geçirdiği sakatlık nedeniyle Arsenal'in 2 Premier Ligi maçında sahada olmayan Mesut Özil, bu hafta sonu "Kuzey Londra derbisi" olarak bilinen Tottenham ile oynanacak FA Cup maçında da sahadaki yerini alamayacak. Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Mesut Özil'in sakatlığı ile ilgili yaptığı açıklamada yıldız oyuncunun ancak 13 Ocak tarihinde oynanacak Aston Villa maçı ile sahalara dönebileceğini söyledi. Wenger, açıklamasının devamında, "Mesut'un büyük bir problemi yok, ama ağrıları devam ediyor. Cumartesi günü oynanacak derbi maça yetişmesi zor, ancak Pazartesi günü oynanacak Aston Villa maçında sahadaki yerini alacak" ifadelerini kullandı.

DAVID MOYES ÇOK ÖFKELİ

Old Trafford Stadyumu'nda dün Tottenham'ı ağırlayan ve 2-1 mağlup olan Manchester United'ın menajeri David Moyes, maçın hakemine büyük tepki gösterdi. Karşılaşmanın son dakikalarında kaleciyle karşı karşıya kalıp yere düşürülen Ashley Young'un pozisyonuna devam kararı veren hakem Howard Webb, Moyes'den ağır eleştiri aldı. Maç hakkında yorum yapan Moyes, "Maçın hakemi inanılmaz kararlar verdi. Hakemin, maçın en kötüsü olduğunu düşünüyorum. Vermiş olduğu karar skandal değil de ne" diyerek tepkisini ortaya koydu. Tottenham menajerinin bile bu kararı yanlış bulacağını savunan Moyes, maçı kaybettikleri için çok üzgün olduklarını dile getirdi.

DHA

Haberin Devamı