Spor Chelsea yolundan şaşmıyor

Chelsea yolundan şaşmıyor

Paylaş
Chelsea yolundan şaşmıyor

İngiltere Premier League'in 9. haftasında lider Chelsea, sahasında Wolverhampton Wanderers'ı 2-0 yenerek yoluna devam etti

Stamford Bridge Stadı’ndaki karşılaşmada, Chelsea’ye galibiyeti getiren golleri 23. dakikada Malouda ile 81. dakikada Salomon Kalou attı.

Bu sezon sahasında hiç puan kaybetmeyen Londra ekibi, Wolverhampton Wanderers karşısında aldığı galibiyetin ardından 22 puana yükseldi.

ARSENAL 3'LEDİ

Haftanın en zorlu maçında deplasmanda Manchester City ile karşılaşan Arsenal 3 golle 3 puana ulaştı.

Arsenal henüz 5. dakikada Boyata’nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Manchester City’yi 21. dakikada Nasri, 66. dakikada Song ve 88. dakikada Bendtner’in golleriyle geçti. Konuk ekipte İspanyol yıldız Fabregas, 41. dakikada penaltı kaçırdı.

TUNCAY'IN GOLÜ YETMEDİ

Uzun süredir Stoke City’de forma şansı bulamayan Tuncay Şanlı, Manchester United karşısında attığı golle takımını umutlandırdı ancak milli futbolcunun golü puan almaya yetmedi.

Sahasında "Kırmızı Şeytanlar"ı ağırlayan Stoke City’de, Tuncay 66. dakikada Walters’ın yerine oyuna girdi. Manchester United, 27. dakikada Hernandez ile öne geçerken evsahibi takım 81. dakikada Tuncay Şanlı ile beraberliği sağladı. Ancak konuk takımda Hernandez 86. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak karşılaşmanın skoru belirledi ve Manchester United sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

TOPLU SONUÇLAR

Birmingham City-Blackpool: 2-0
Sunderland-Aston Villa: 1-0
Tottenham Hotspur-Everton: 1-1
West Bromwich Albion-Fulham: 2-1
West Ham United-Newcastle United: 1-2
Wigan Athletic-Bolton Wanderers: 1-1
Liverpool-Blackburn Rovers: 2-1

GOL KRALLIĞI

Gol krallığı yarışında Chelseali Malouda ile Manchester Cityli Tevez, 7’şer golle ilk sırada yer alıyorlar. Bu futbolcuları 6’şar golle Didier Drogba (Chelsea) ve Dimitar Berbatov (Manchester United), 5’er golle de Johan Elmander (Bolton Wanderers), Salomon Kalou (Chelsea), Andy Carroll (Newcastle United) ve Darren Bent (Sunderland) izliyor.

GELECEK HAFTANIN MAÇLARI

Arsenal-West Ham United
Blackburn Rovers-Chelsea
Everton-Stoke City
Fulham-Wigan Athletic
Wolverhampton-Manchester City
Manchester United-Tottenham
Aston Villa-Birmingham
Newcastle-Sunderland
Bolton-Liverpool
Blackpool-West Bromwich.

Haberin Devamı